Recreatieboerderij Johan en Caroline, kinderfeestjes op de boerderij

Beschrijving
Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje!
Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg zijn er talloze mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren. Van lekker spelen op onze boerderij tot originele themafeestjes. Voor ieder wat wils. Wordt een echte piraat of prinses, ga lekker tutten met de meiden, experimenteer met spannende proefjes of blus een vuurtje als brandweer. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze themafeestjes. Welk kinderfeestje je ook kiest, plezier gegarandeerd. Je hoeft verder niets te doen, alleen maar genieten!

Bij alle kinderfeestjes is eten en drinken inbegrepen waaronder onbeperkt ranja, cake met versiersels en slagroom, vers fruit op een etagère, keuze uit frites met snack, broodje knakworst, tosti, poffertjes of pannenkoeken. En niet te vergeten: uitdeelzakjes voor alle kinderen en een verrassing voor de jarige. En natuurlijk slaan we onze diertjes niet over. De kinderen mogen de dieren zelf voeren op onze boerderij met de boer of boerin. Altijd een groot succes!
Ligging
Recreatieboerderij Johan en Caroline ligt in Wagenberg in de gemeente Drimmelen vlakbij Oosterhout en Breda. Het Nationaal Park de Biesbosch ligt om de hoek.
Openingstijden
10:00 - 18:00 uur (elke dag)
Prijs
Kinderfeestjes vanaf € 10,- per kind