Restaurant Leuk, dé ideale plek voor kinderfeestjes!

Beschrijving

Kinderfeestje of lekker uit eten met kinderen? Bij ons kan het en zijn ze meer dan welkom!

 

Ons concept is goed eten voor ouder en kind. En als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Dat is het concept van LEUK. Tijdens het voorgerecht krijgen de kinderen hun hoofdgerecht, vergeet niet onze heksendrankjes met rook en gaan daarna (onder toezicht) spelen. En jij kunt rustig verder tafelen. Willen ze een ijsje? Die kunnen ze zelf bij de oppas kopen :-)

 

LEUK beschikt over een 100m2 speelkelder (met toezicht) waar kinderen zich kunnen vermaken met 2 Wii's, 2 Playstations,2 X-boxen en zelfs twee echte racestoeltjes. Daarnaast natuurlijk ook nog ander vermaak als: Airhockey, voetbaltafel, duplotafel, keukentje en zelfs een winkeltje.
 

Door de uitbreiding hebben we nu ook een aparte TV-room waar de kinderen lekker kunnen chillen tijdens een filmpje. Knutselen, spelen, tekenfilmpje kijken en gamen, alles kan bij LEUK! De internationale kaart biedt verrassende gerechten. Ook voor de kinderen is er een gevarieerde kaart waar o.a. een gezonde fruitspies, pannenkoek, pizza en kinderspies niet op ontbreken. Allergie? Laat het ons weten graag van te voren weten aub. Reserveren aan te raden en kan via onze site.


7 verschillende k
inderworkshops:

LEUK is de ideale plek om uw kinderfeestje te vieren! Wij hebben de ruimte en de mogelijkheden om er een leuk superfeest van te maken. Wat het ook is, het is altijd Leuk! Bijvoorbeeld Pizza's bakken met "kok" Luke? Of broodfiguren bakken? Of taartjes versieren, cakepops? Of een van onze andere workshops? Bij ons is alles mogelijk in overleg. 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de button direct informatie aanvragen onder de foto's.


Dus uit en thuis in LEUK ! 

Ligging
Bussum
Openingstijden
Woensdag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur.
Zaterdag & Zondag vanaf 11.00 uur
(oppas aanwezig vanaf 12.00 uur)
Onze keuken is geopend tot 20.30 uur.