Rialto filmtheater, vier je verjaardag in Rialto!

Beschrijving
Actueel
Iedere woensdag, zaterdag- en zondagmiddag vertonen we jeugdfilms in Rialto, op deze middagen staat ook de limonade koud en de knutseltafel klaar. Maar soms organiseren we daarnaast nog iets extra's. Er komen hele leuke activiteiten aan: van de feestelijke première van Paddington, tot lekkers bakken met meesterbakker Holtkamp, tot een Lego-workshop.
Je kunt nu ook je kinderfeestje vieren in Rialto met een feestelijk gedekte tafel, taart en natuurlijk een magische kinderfilm. We hebben ook altijd leuke kleurplaten in huis van de films die we vertonen en allerlei gezellig knutselmateriaal. Er is van alles mogelijk!
Ligging
Rialto is gelegen aan de Ceintuurbaan tussen de Ferdinand Bolstraat en het Sarphatipark. We zijn bereikbaar met tram 3 en 12, en nachtbus 71.
Openingstijden
Iedere woensdag, zaterdag en zondag
Film- en theaterfestival Sprookjes in de Krokus: 24 feb t/m 4 mrt
Film- en theaterfestival Sprookjes in de Krokus: 24 feb t/m 4 mrt
Tijdens de voorjaarsvakantie organiseren we weer een festival met mooie, grappige en spannende films (en Lego-workshops) bij ons, betoverend theater bij Ostade A'dam en een rappende voorlezer bij de OBA Cinetol. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar.

24 februari - 4 maart
Amsterdam (Noord-Holland)