Ride Along Activities, Kinderfeestje longboarden
Ride Along Activities, Kinderfeestje longboarden
Ride Along Activities, Kinderfeestje longboarden

Ride Along Activities, kinderfeestje longboarden

Beschrijving

Onze specialiteit ligt natuurlijk bij het verzorgen van de coolste kinderfeestjes van Nederland!

Ride Along Activities biedt de coolste kinderfeestjes aan van Nederland. Wij laten je het gevoel van surfen & snowoarden ervaren op onze supermoderne Arbor Longboards. Tijdens de kinderfeestjes van Ride Along doe je nooit iets standaards. Nee, nee, tijdens onze kinderfeestjes ben je altijd actief bezig, staat entertainment voorop en gaan alle kinderen naar huis met een te gekke succesbeleving.


Wij zijn als sportdocenten dan ook van mening dat de jeugd van nu weer lekker naar buiten moet komen om nieuwe sporten te leren.

Ons jonge & dynamische bedrijf zit gevestigd in oude Koepelgevangenis van Breda. Je leert de basis dan ook op de oude luchtplaats rondom deze unieke trekpleister. Als alle kinderen de technieken onder de knie hebben volgt er een leuke tocht door het Valkenberg park.

Dus kies je kinderfeestje and Ride Along. En kom verantwoord boarden op de uniekste locatie van Nederland met de Coolste instructeurs.

Ligging
Voor al onze kinderfeestjes geldt; jullie kunnen langskomen bij de Koepel in Breda, maar wij komen ook graag langs op locatie.
Ride Along Activities
Nassausingel 26, Breda
4811DG
Openingstijden
Via Google vind u alle openingstypen. 

Typ bij google in: Ride Along Activities en u krijgt gelijk het complete overzicht.
Prijs
14,50 p.p.