Rockademy, Onvergetelijke muzikale kinderfeestjes!

Beschrijving
Houdt jouw kind van muziek? Samen met je vrienden(innen) maak je een interactieve reis langs de instrumenten zoals elektrische gitaar, basgitaar, drums, piano, zang en de draaitafels van de DJ. Je gaat gelijk je instrument leren bespelen, je bandje vormen en je eigen liedje maken! Ongeacht of je al een instrument bespeelt. Dat leren wij je en alles is mogelijk! De kinderfeestjes zijn vanaf een jaar of 6/7.
Het feestje duurt 1,5 uur en wordt op zaterdagen gehouden.  Tijdens elk feestje vormen we een eigen band met eigen song. De jarige is de bandleider. Na de korte pauze met iets lekkers en een drankje gaan we verder met een dj workshop waarbij iedereen achter de professionele draaitafels mag en leuke prijzen te winnen zijn.

Aan tafel! (optioneel)
Aanluitend staat er een feestelijke tafel gedekt bij Mc Donald's Leiden waar jullie feestelijk ontvangen worden door de host(ess). Lekker uitrazen in playland en spelen op de computer. De happymeals worden geserveerd aan jullie eigen tafel. Rockademy Leiden is op 5 minuten loopafstand van Mc Donald's.
Ligging
Leiden
Openingstijden
Zaterdag van 12.00 - 19.00
Zondag op aanvraag

Prijs
Kinderfeestje € 12,50 p.p.p. dagdeel (1,5 uur)

Extra optie: 
Kinderfeestje met Mc Donald's € 18,45 p.p. de jarige mag dan gratis naar Rockademy!