SegTours OxBoard & Segway, cool partijtje op je eigen SegWay of OxBoard!

Beschrijving

Als enige in Nederland kun je met SegTours al vanaf 8 jaar rijden op een eigen Segway of nog spannender een eigen OxBoard! SegTours heeft drie vestigingen waar we tours en playgrounds aanbieden: OxBoard PlayGround in de Blauwe Tram, zalencomplex te Zandvoort en Ouddorp (Zuid-Holland) CenterParcs Park, Port Zelande en Strandresort Ouddorp Duin.

Zandvoort: ParkTour en OxBoard PlayGround
Ouddorp: ParkTour en OxBoard PlayGround

Na een goede training van een gecertificeerde instructeur kun je veilig gebruik maken van de SegWay of het OxBoard op een spannend parcours (Experience, PlayGround) of je gaat met je vrienden(innen) een leuke tour over het CenterParcs Park maken. Altijd met bescherming (helm) en goede begeleiding.
 

Segways, OxBoards, Ninebots, alles met twee wielen aan de zijkant maar dan veilig. Helm, knie- ellenboog- en pols beschermers en het belangrijkste goede instructie en training. Verjaardagspartijtje, diploma/vakantie/familiedag of andere gelegenheden, segtours maakt er een machtig feestje van. Vanaf 8 jaar te boeken in Zandvoort of Ouddorp of... bij je thuis, school, sportvereniging ofwel, door heel Nederland.
Ligging
Zandvoort, Ouddorp, Nederland
Openingstijden
zeven dagen per week van 10:00 tot 18:00 uur, 's zomers later
Prijs
Locale prijs vanaf € 15,- per persoon, per uur

De prijs voor een kinderfeestje is vanaf €12,50 per persoon. Min. 6  personen.