Skidôme Rucphen, Brabants leukste dagje uit!

Beschrijving
Met 30.000 m2 unieke activiteiten en Brabantse gezelligheid onder 1 dak is alles aanwezig voor een onvergetelijk dagje uit met klasgenoten, vrienden, familie of collega's.
365 dagen per jaar Sneeuw en ijspret
Ontdek de schoonheden van Antarctica tijdens het GlowGolfen op het 18 hole GlowGolfparcours, beleef de ijskoude kick van het driften op ijs tijdens het IceKarten, ervaar een unieke schaatsbeleving, glijd met je slee, snowboard of ski's naar beneden op de kraak verse sneeuw waarmee de vier pistes zijn bekleed of ga de uitdaging aan op het Funpark. Geniet naast deze spectaculaire activiteiten van Brabantse gezelligheid in één van de gezellige horecagelegenheden.

Kinderfeestjes
Ben jij binnenkort jarig en wil jij samen met vriendjes en vriendinnetje het coolste kinderfeestje? Vanaf 4 jaar ben je van harte welkom om spannende activiteiten als IceKarten, skiën, snowboarden, sleeën, schaatsen en GlowGolfen te beleven. Vier een feestje om niet te vergeten!

Het coolste schooluitje
Sport en beweging leveren niet alleen een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van jongeren, het is ook nog eens ontzettend leuk! Skiën en snowboarden is een leuk en volwaardig alternatief voor de klassieke sportles. Skidôme biedt je de beste omstandigheden: perfecte sneeuw, goede service en gezellige leraar.

Het leukste dagje uit vind je bij Skidôme Rucphen!
Ligging
Skidôme Rucphen is gelegen tussen Breda en Roosendaal en beschikt over gratis parkeergelegenheden.
Openingstijden
Kijk voor actuele openingstijden op www.skidome.nl
Prijs
Kijk voor actuele prijsinformatie op www.skidome.nl