IceKart Rucphen, drift op écht ijs bij IceKart Rucphen

Beschrijving
Opgewekte gezichtjes, gillen van blijdschap en stuiterend van de energie: je ziet het gebeuren bij kinderen zodra ze het ijscircuit van IceKart Rucphen hebben gezien. IJskarten is hét leukste uitje van dit moment, een unieke activiteit in Europa die je alleen bij IceKart Rucphen in Brabant kunt beleven. De kinderen gaan, op een gigantische ijsvloer in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden, met elkaar de strijd aan. Wie is het behendigst en wint de race?
IJskarten met kinderen?
Jazeker! Iedereen boven de 1.40 meter kan ijskarten. De karts zijn verstelbaar en kunnen eventueel voorzien worden van een extra zitje. Tevens worden de kids goed beschermd met een race-overall, neksteun, helm en een gordel. Het ijskarten gaat niet snel, het gaat juist om de techniek!

Maak je uitje helemaal compleet!
Wist je dat je het uitje helemaal compleet kunt maken? Naast een gezellige horeca kan je ook GlowGolfen, sleeën, skiën of snowboarden bij Skidôme!
Ligging
IceKart Rucphen is gevestigd in het pand van SnowWorld Rucphen, direct aan de A58 tussen Roosendaal en Breda. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.
Openingstijden
Bekijk onze website voor de actuele openingstijden!
Prijs
Kidsdrift is mogelijk v.a. € 19,50. Bekijk onze website voor alle prijzen.