De Scheg, Zwemmen, spelen, karten en voetballen onder 1 dak!

Beschrijving
Wordt het een spetterend zwemparadijs, een overdekt speelparadijs of een driftende kartbaan? Waarom niet alle drie?!
Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder één dak! Met ruim 20.000m2 is De Scheg het grootste overdekte Sport- en Belevingscentrum in Overijssel. Kom spelen, plonzen, racen en voetballen en beleef met het hele gezin een compleet dagje uit!
Zwemparadijs Blue Lagoon
In het zwemparadijs vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo's Island waar zij kunnen spelen met zand en water. Echte waaghalzen mogen de Gletsjer Slide, een wildwaterbaan van 80m, absoluut niet overslaan. Bijzonders is het IJslands Badhuis 4-Elements met sauna's, bubbelbad, stoombad, ijsgrot met unieke douches en een knuffelmuur.

Speelparadijs en kartbaan
Leef je in de zomer van 2017 uit in het grootste overdekte speelparadijs van Overijssel en geniet toch van de frisse buitenlucht! Kom springen, klimmen, klauteren, glijden, voetballen en karten bij De Scheg in Deventer. Ontdek alle waanzinnige attracties en beleef urenlang speelplezier. Omdat Deventer speelstad is van het EK Voetbal voor Vrouwen staan er 10 voetbalattracties opgesteld. Voor volwassenen is er een ruim horecaterras met gratis WiFi en uitzicht op het gehele speelparadijs. En met een toegangskaart van het Zwemparadijs heb je GRATIS toegang tot het Speelparadijs! Voor alle openingstijden en entreeprijzen zie www.descheg.nl.

Een kinderpartij bij De Scheg is echt een superfeest!

Kom samen met je vrienden en vriendinnen naar De Scheg in Deventer en voel je een echte VIP-gast als jarige. Nadat het feestje is geboekt krijg je als jarige een eigen superspeciale feestwebsite. Dat is een feestpagina op internet alleen voor jou en je vrienden. Je kunt je vrienden allemaal uitnodigen voor je kinderpartij via deze speciale website. Dat is nog eens origineel!


Laat je verwennen als echte VIP

Op de grote feestdag zelf krijg je na binnenkomst direct een speelkist /-ton te leen met daarin allemaal speelattributen. De hele dag staat bol van de verrassingen: er zal gezongen worden, er is entertainment en je ontvangt een heerlijk feestmenu. Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een onvergetelijke kinderpartij in het zwemparadijs. Wij zorgen dat jullie niks tekortkomen.

Ligging
Sport- en Belevingscentrum
De Scheg Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Tel: 0570-659777

Openbaar Vervoer
  • De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate.
  • Stadsbussen 5, 6 en 160 stoppen bij De Scheg.
  • Stadsbus 1 stopt bij halte Fonteinkruid (2 minuten lopen).
Auto
  • Vanaf de A1 neemt u afrit 24 Deventer-Oost/Schalkhaar.
  • Daarna volgt u (richting Bathmen) de bordjes De Scheg.
  • Parkeren is gratis, er is voldoende parkeerruimte aan beide kanten van het complex.
Prijs

ZOMERVOORDEEL: Kom zwemmen in het Zwemparadijs én spelen in het Speelparadijs. Loop direct vanuit het zwemparadijs naar het speelparadijs en beleef een waanzinnig dagje uit!

Combi-bezoek spelen én zwemmen op één dag:
maandag t/m zaterdag 3 t/m 12 jaar € 6,50

zondag, feestdagen en schoolvakantie 3 t/m 12 jaar € 6,90
maandag t/m zaterdag vanaf 13 jaar € 8,10

zondag, feestdagen en schoolvakanties vanaf 13 jaar € 8,70

Voor meer informatie: www.descheg.nl