De Uithof, Dagje uit? Dagje Uithof!

Beschrijving
Zin in een gezellig dagje uit met de hele familie of met school?
In de Uithof vindt u leuke activiteiten voor iedereen! Ook als de natuur even niet mee wil werken ligt er uitstekend ijs op de 400-meter ijsbaan en de funrink. Schaatsen blijft onverminderd populair. Of zal het door de koek en zopie komen? Naast schaatsen kan er op de 211 meter lange piste met echte sneeuw volop worden geskied en gesnowboard. Uiteraard ontbreekt ook hier de après-ski niet! De snelheidsduivels kunnen zich uitleven op de indoor kartbaan. In de zomerperiode is het zelfs mogelijk om te ijskarten in de Uithof!
Leer skien, snowboarden of schaatsen tijdens de schoolvakanties! 
Schrijf je in voor de gezellige HappyKids weken. De kinderen krijgen op een speelse manier les en doen spelletjes op het ijs. Ook gaan ze springen op de kussens van de KidsZone. De laatste dag wordt feestelijk afgesloten met een diploma, medaille, kleurplaat kleuren en gezellig eten met z'n allen. De kinderen zullen zich tijdens de vakantie zeker niet vervelen!

Het familieticket op de schaatsbaan.
Gezellig met familie een paar rondes schaatsen op de 400-meter baan. Speciaal voor een uitje met het gezin of familie is er het Familieticket! De tickets zijn te verkrijgen in de volgende samenstellingen: 1 volwassene +2 kinderen of 1 volwassenen + 2 kinderen.

Met de school een ochtend of middag naar de Uithof staat garant voor veel plezier, zowel voor de leerlingen als de leraren!
Naar beneden suizen op een snowboard over echte sneeuw. Lachen, vallen en weer opstaan op de ijsbaan, of naar grote hoogtes klimmen op de klimmuur.

De Uithof is de ideale bestemming voor scholen. Indoor, overzichtelijk, gemakkelijk bereikbaar, een combinatie van sportieve en minder sportieve activiteiten en niet te vergeten de aantrekkelijke tarieven! De Uithof heeft een uitgebreid aanbod voor basis- en middelbare scholen, maar ook voor het beroepsonderwijs zijn er uitgebreide mogelijkheden.

Er is een apart winter- en zomerprogramma beschikbaar. De Uithof is gelegen op een gemakkelijk te bereiken locatie aan de rand van Den Haag.

Een klein overzicht van het aanbod:
-Schaatsen, skiën, snowboarden
-Schoolreisjes
-Sportdagen
-Clinics
-Karten
-Lasergame 
-Klimmen 

Kijk voor meer informatie op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Ligging
Den Haag
De Uithof is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt over 900 gratis parkeerplaatsen!
Openingstijden
Voor alle actuele informatie kunt u op onze website terecht (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Voor alle actuele informatie kunt u op onze website terecht (zie button bezoek de website onder de foto's)