Steinerbos, een hoop te beleven!

Beschrijving
Al 75 jaar is Steinerbos een begrip in Limburg. Het is de plek waar iedereen op adem kan komen. Even weg van de dagelijkse besognes. Even weg van de drukte van de stad. Even geen school. In de vroege ochtend baantjes trekken in het zwembad. Roeien op de vijver. En 's middags soezen op een deken in de ligweide. De kinderen zijn op avontuur in het bos, maken snelheid op de skelterbaan of hangen ondersteboven in het klimrek. 
Bij Steinerbos geen gillende rollercoasters. Geen elektronische spektakels. Geen wildwaterbanen. Maar gewoon ouderwets genieten in een 30 hectare rijk en gevarieerd speelparadijs. In de speeltuinen, het bos, de kinderboerderij of de zwembaden. Voor ieder wat wils. Samen actief bezig zijn met het hele gezin. Met de kleinkinderen. Met vrienden. En ’s avonds moe en voldaan thuiskomen. Vol van verhalen. En de wens om zo snel mogelijk weer terug te gaan.
Ligging

Steinerbos ligt centraal in Zuid-Limburg en is uitstekend te bereiken met de auto, met openbaar vervoer en natuurlijk met de fiets. Kom je met openbaar vervoer, bel dan voor informatie met Openbaar Vervoer Informatie 0900 92 92 of kijk op www.9292ov.nl. Bij het Steinerbos kun je gratis parkeren.

Openingstijden
Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. Openingstijden afhankelijk van het seizoen. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website; klik rechts in het menu op "bezoek de website".
Prijs
Toegang vanaf € 4,70 p.p. Prijs afhankelijk van het seizoen. Kijk voor actuele prijzen op onze website; klik rechts in het menu op "bezoek de website".