Toon Vertier, het juiste adres voor een geslaagd kinderfeestje

Beschrijving

Wat dacht je van een spannend spionage avontuur, een vrolijk kabouterfeest, een griezelige heksentocht of een actief piraten- of prinsessenfeest. Voor elke leeftijdscategorie is wat te doen bij Toon Vertier in het Brabantse Best. 

 

Prinsessenfeest: 4 – 7 jaar

De prins in Sprookjesland is op zoek naar een prinses. Hij gaat binnenkort trouwen maar hij weet alleen nog niet met wie. Daar gaan jullie door middel van een tocht achterkomen. Het programma duurt 3 uur. Dit is inclusief: ontvangst met drankje en iets lekkers, knutselen, schminken, en een mooie prinsessentocht door de bossen. Daarnaast gaan jullie ook een fotozoektocht doen op een meermansfiets. Prijs € 10,90 p.p. Optioneel bij te boeken pannenkoeken € 5,- p.p. of tafelfriet € 4,50 p.p.

 

Piratenfeest: 4 – 7 jaar

Ergens op zee ligt een schip genaamd de Zeeslag. Kapitein Eenbeen is al een tijd op zoek naar een opvolger voor zijn schip. Wordt jij de nieuwe kapitein? Daar gaan jullie door middel van een spannende tocht achterkomen. Het programma duurt 3 uur. Dit is inclusief: ontvangst met drankje en iets lekkers, knutselen, schminken, en een heuse piratentocht door de bossen. Daarnaast gaan jullie ook een fotozoektocht doen op een meermansfiets. Prijs € 10,90 p.p. Optioneel bij te boeken pannenkoeken € 5,- p.p. of tafelfriet € 4,50 p.p.

 

Heksentocht: 6 – 8 jaar

Er gebeuren rare dingen in de donkere landschappen van het Groene Woud. Al eeuwen lang leeft er in de Vleut een oude heks. Het is tijd voor een nieuwe opvolger. Het programma duurt circa 3 uur excl. eten. Programma is inclusief onbeperkt ranja voor de kinderen, cakejes versieren en eten, heksenbezems maken, schminken, een spannende heksentocht door het buitengebied met leuke opdrachten en attributen. Prijs € 10,90 p.p. Optioneel bij te boeken: tafelfriet (friet+snacks) € 4,50 p.p.

 

Spionage avontuur: 8 – 11 jaar

Samen met je vriendjes ga je een spannende missie doen in het buitengebied. Alleen niemand mag dit weten dus mondje dicht. De bedoeling is dat jullie een ingewikkelde misdaad gaan oplossen. Dit programma duurt circa 3 uur excl. eten. Het programma is inclusief onbeperkt ranja voor de kinderen, ontvangst met lekkere cakejes, GPS instructie, spannende opdrachten en attributen, diverse verkleedaccessoires en gelegenheid tot spelen in de speeltuin. Prijs € 10,90 p.p.Optioneel bij te boeken: tafelfriet (friet+snacks) € 4,50 p.p.

Toon Vertier, voor het aller-leukste kinderfeestje!

 

Tevens zijn er talloze mogelijkheden bij Toon Vertier, zo organiseren wij ook familiedagen, personeelsuitjes, seniorendagen enz enz.

 

Neem gerust een kijkje op onze site! (zie button bezoek de website onder de foto's).

Ligging
BEST, niet ver van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg
Openingstijden
Kinderfeestjes binnen zijn mogelijk van november tot en met maart op woensdag en vrijdagmiddag (in februari en maart ook op zaterdagmiddag). De overige maanden draaien de kinderfeesten, afhankelijk van de weersomstandigheden, buiten.