Mollenstreken!

  • TOP-uitje.nl
  • 4 - 18 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

De kinderen zijn nog maar net binnen, of ze voelen al wat er gaat gebeuren vandaag… Eén van hen zal te horen krijgen dat hij De MOL is en vanaf dat moment is niemand meer te vertrouwen!

Het feestje bestaat uit uitdagende opdrachten waarbij de kinderen allerlei geheime tips krijgen. Dit zal De MOL helpen om zijn spannende taak goed uit te voeren. Welke pot met geld groeit het snelst? Die van De MOL of van het team? Als alle opdrachten gespeeld zijn, volgt de test waarbij er drie finalisten overblijven. Wie heeft de meeste details van De MOL onthouden en komt als winnaar uit de bus?

Voor welke leeftijd?
Dit feestje is geschikt voor kinderen van 9 – 13 jaar.

Waar speel je het spel?
Thuis! Je kunt het gehele feestje thuis spelen. Wij sturen het pakket naar jullie op. Het doorlopen van alle spelonderdelen, inclusief korte pauze duurt ongeveer 3,5 uur.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen € 59.50 (incl. BTW en exclusief verzending) voor 4 tot 9 deelnemers. Met meer dan 9 spelers is het spel in twee groepen te spelen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wat wordt er verwacht aan begeleiding? Alles voor dit feestje is volledig uitgewerkt. Dat betekent dat de kinderen zelfstandig de opdrachten spelen. Voor de begeleiding is het voldoende om het draaiboek vooraf door te kijken en de materialen uit de box klaar te zetten (reken hiervoor ongeveer 1 uur). Tijdens het spel bent u de presentator. Alle teksten staan uitgeschreven in het draaiboek. Ook jureert u om te bepalen hoeveel geld de kinderen verdienen. Per team is er minimaal één begeleider nodig.

Ligging uitje

In heel Nederland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!