Beleef Woerden

  • Beleef Woerden
  • 2 - 100 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Dagje uit? Dagje naar Woerden!
Woerden is een vestingstad met ruim 2000 jaar geschiedenis. Woerden heeft een unieke ligging in de natuur van het Groene Hart maar dichtbij de grote steden Utrecht, Den Haag en Amsterdam. En er is van alles te doen! 

In Woerden en omstreken kun je heerlijk wandelen, fietsen of varen.  Maak een historische stadswandeling of trek je laarzen aan voor een wandeling in de natuur. Huur een sloepje en ervaar het Groene hart vanaf het water, gegarandeerd een unieke beleving! 
Trek de schoenen uit en beleef een Blotevoetenpad! Of ga op zoek tijdens de speurtocht naar kabouters in de stad! 

Maar Woerden biedt veel meer!
Het Kaaspakhuis in Woerden is het enige nog in werking zijnde Kaaspakhuis in Nederland die je kunt bezoeken. Je wordt persoonlijk rondgeleid door een van de enthousiaste gidsen die álles weten over kaas en Woerden... Je ontdekt de finesse van het kaasmaken en je ziet hoe handelaren hun kazen opslaan. Van harte welkom in de wereld van kaas!

Tijdens je bezoek aan Stadsmuseum Woerden kom je meer te weten over de kunst en de geschiedenis van Woerden en het Groene Hart. Naast de vaste collectie is er telkens een wisselende tentoonstelling te bewonderen. 

Molen De Windhond Woerden. Gidsen van het Gilde geven rondleidingen door de molen op woensdagmiddag tussen 14:00 – 16:00 uur.

Ook is Woerden een leuke stad om te winkelen met vele leuke winkels en unieke boetiekjes. En heerlijk om daarna ergens in een van de vele restaurantjes wat te eten en/ of te drinken. 

Dompel jezelf onder in het eigenzinnige en pure karakter van deze vestingstad en maak kennis met Woerden.

Ligging uitje

Woerden

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!