Ervaar wat racen is en geniet van een dag op het circuit

  • Circuit Meppen GmbH
  • 1 - 1000 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Op zoek naar een waanzinnig feestje waar plezier en veiligheid centraal staan? Bij Circuit Meppen beleven we avonturen die auto-liefhebbers van alle leeftijden doen juichen!

Of je nu een klein groepje vrienden hebt, een middelgrote groep, of een grote groep, ons circuit biedt een geweldige speeltuin voor alle autoliefhebbers vanaf 10 jaar en met een minimale lengte van 150 cm.

Klaar voor een onvergetelijke rit? Stap in voor onze Taxi Experience, waar je meerijdt met een professionele coureur in een snelle raceauto!

Voor wie zelf wil voelen hoe het is om achter het stuur te zitten, hebben we de Volkswagen Beetle experience. Voel de beleving van autorijden en ontdek wat echt circuitrijden inhoudt! Leer sturen, remmen en gasgeven op een veilige manier.

Ben je een snelheidsduivel? Ga de strijd aan op onze kartbaan, met verschillende arrangementen mogelijk voor een spannende race met je vrienden! Mogelijkheid om het zelfde race systeem als een F1 Grandprix te ervaren, oefenen, kwalificeren en racen!

Na al die actie is het tijd om bij te tanken in ons restaurant. Geniet van een heerlijke lunch met keuze uit drie menu’s en een verfrissend flesje frisdrank.

Sluit je aan bij alle andere kinderen die al een te gek feestje hebben gehad bij Circuit Meppen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw feestje een mega succes! We denken graag mee met wat het feest idee is en wat de mogelijkheden zijn op ons terrein. 

Ligging uitje

We kunnen desgewenst ook het vervoer regelen voor uw bedrijf naar ons terrein, gelegen net over de grens bij Emmen, Am Rögelberg 16, 49716 Meppen, Duitsland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!