Libdubs, filmworkshops en meer..

  • Film met Willem
  • 9 - 30 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Lipdub op een Kinderfeestje
Een Lipdub maken is het ideale kinderfeestje! Een Lipdub is een Videoclip die in één shot wordt gefilmd, waardoor een zeer spontane uitstraling ontstaat. Van te voren spreken we af welke muziek de jarige job wil gebruiken. Op het kinderfeestje mogen de kinderen met hun eigen ideeën komen, waarna we een rolverdeling maken. 

Samen playbacken en acteren, even in de huid kruipen van een bekende artiest, het verkleedmateriaal en de attributen… Het hoort er allemaal bij! De Lipdub is een leuke en creatieve activiteit en het resultaat is altijd verbazingwekkend! Binnen 1 week ontvang je de gemonteerde versie van de Lipdub met de gewenste titel en/of aftiteling via We Tranfer. Zo heb je een blijvende herinnering aan je verjaardag!

Maak je eigen mini soap op je verjaardag
Ook zo’n fan van Pirates of the Caribbean, SpangaS, huis Anubis of Modern Family?
Jullie worden begeleid door een enthousiaste en ervaren filmer / regisseur om een echte mini soap op te nemen. Bedenk vooraf de grote lijn van jullie Soap, dan werken wij die samen verder uit tijdens opname.

Videoclip op een Kinderfeestje
Een Videoclip maken is het ideale kinderfeestje! Een gaaf filmpje met al je vriendjes en vriendinnetjes die jullie nog vaak terug kunnen kijken.

Ook voor scholen kunt u terecht bij Film met Willem! 
Lijkt het jou niet super gaaf om je eigen jeugdjournaal of nieuws-item te presenteren? Onze professionele cameraman zal jullie daarbij begeleiden! Hij geeft jullie uitleg over beeld, geluid, film etc. Dingen die allemaal bij een echte nieuwslezer horen. Daarna gaan we aan de slag. En mogen jullie uiteraard zelf het onderwerp verzinnen. Na het presenteren en het filmen, gaan wij het voor jullie monteren en kunnen jullie je eigen jeugdjournaal / nieuwsitem terug kijken. Hoe gaaf is dat?! Waar wacht je nog op meld je aan voor deze workshop!

Maak een Lipdub met je klas
Een Lipdub is een Videoclip die in één shot wordt gefilmd. Hierdoor ontstaat een zeer spontane uitstraling. De kinderen zingen mee op een swingend muziek nummer dat zij uiteraard zelf kunnen kiezen. Een Lipdub maken is een leuke creatieve activiteit die geschikt is voor alle leeftijden. Voor groep 8 hebben wij ook filmlessen!

Je kunt een Lipdub maken voor het afscheid van groep 8, jubileum van de school of een leraar of als promotiemiddel voor de school.

Ligging uitje

Wij komen op locatie in heel  Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen, Friesland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Flevoland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!