Kinderen & volwassenen kunnen zich samen heerlijk uitleven bij Drakenrijk.

  • BillyBird Park Drakenrijk
  • 1 - 200 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Riddersheide Klimmen en klauteren voor alle leeftijden.

Speelkasteel Het grootste speelkasteel van Nederland! Klim door de touwbruggen, glijd van de glijbanen en kijk uit over Drakenrijk vanuit de torens van het kasteel! Spot jij de draken in het park vanaf het kasteel?

Peuterdorp Klimmen en klauteren voor de kleinste kindjes.
Een speciale speelplaats voor peuters, dat is het nieuwe Peuterdorp. Wanneer het grote Speelkasteel nog net wat te groot is, kunnen kinderen lekker spelen en glijden in het Peuterdorp. Daarnaast hebben ouders vanaf de bankjes aan de zijkant goed zicht op de spelende kinderen. 

Ballonvaart Helemaal in de wolken!
Ga de hoogte in tijdens een ballonvaart! Gebruik de trappers om de route af te leggen en ontdek Drakenrijk vanuit de lucht. Als je goed kijkt kan je veilig vanuit je ballon zelfs draken zien! Met wie ga jij op avontuur in de ballonvaart?

Het Strandbad  Zon, zand en heerlijk water!
Lekker pootje baden, een romantische strandwandeling maken, zandkastelen of gewoon lekker zonnen en zwemmen? Het kan allemaal bij het strandbad van BillyBird Park Drakenrijk! Met wie kom jij zandkastelen bouwen?

AquaFunPark Springen, spetteren, slingeren en klimmen op het water!
Maak jij een salto het water in of laat jij jezelf lanceren op een van de blobkussens? Glij van een van de vele glijbanen naar beneden, of spring vanaf het hoogste punt het water in. Loop over een van de bruggen of gebruik de touwbrug om naar de andere kant van het AquaFunPark te gaan. Met wie kom jij het AquaFunPark trotseren?

Op het park zijn er verschillende horecagelegenheden. Jo's ijskar voor ambachtelijk schepijs, De Cafetaria voor friet, snacks en drinken en de Beachbar voor heerlijke drankjes en hapjes!

Is jouw zoon of dochter bijna jarig?
En wil je een voordelig kinderfeestje organiseren? Kies dan voor een kinderfeestje bij BillyBird Park Drakenrijk! Wij zorgen ervoor dat jouw zoon of dochter een onvergetelijk kinderfeestje beleefd, en als ouder hoef je alleen maar te reserveren. Makkelijk toch?

Op zoek naar een leuk schoolreisje of groepsuitje?
Bij BillyBird Park Drakenrijk heb je gegarandeerd een leuk uitje voor iedereen De kinderen kunnen lekker spelen in het Speelkasteel, het Drakenbos of in de buitenspeeltuin. Bij goed weer kan er zelfs gezwommen worden of boek de hindernisbaan in het water, het AquaFunPark,  er optioneel bij. Daarnaast hebben wij “de slecht weer garantie” wat betekent dat je bij slecht weer altijd nog samen kunt knutselen en kleuren in de overdekte tent bij speelgebied Riddersheide. Wanneer het weer echt roet in het eten gooit kun je zelfs tot op de dag van bezoek kosteloos annuleren.

Ligging uitje

Drakenrijkstraat, 5953 TR Reuver

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!