Kom voor de langste ziplines naar ons klimbos in Almere en klim en vlieg door het bos!

  • Fun Forest
  • 1 - 200 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Ons klimbos in Almere is het grootste zipline klimpark van Nederland. Zo'n actief uitje mag je niet missen! Iedere route begint en eindigt met een tokkelbaan, waarbij je door de bossen en over het water zweeft. Er zijn 8 verschillende routes die je kan klimmen! Dit is zeker één van de leukste uitjes in Almere.

Wanneer je komt klimmen in ons bos duurt dit 2 tot 3 uur, dit is afhankelijk van je leeftijd en lengte. Klimmen kan al vanaf 110 cm, waarbij je start met het mini parcours. Ouders kunnen makkelijk met de kinderen meelopen onder de routes door. Als je een ticket koopt voor het mini parcours, heb je 2 uur klimtijd. Vanaf 130 cm mag je ook de moeilijkere parcoursen klimmen, soms onder begeleiding van een mee klimmende volwassene, en vanaf 150 cm klim je zelfstandig het hele bos door. Je mag dan 3 uur lang op avontuur in ons bos! Voor het klimmen adviseren wij een minimale leeftijd van 6 jaar.

De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om ons extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong!

Blijf je liever met beide voeten op de grond en kom je met 10 personen of meer?

Dan is een groepsactiviteit zoals een Expeditie misschien wel iets voor jullie! Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Jullie kunnen ook kiezen voor Archery Tag. Archery Tag is een kruising tussen paintball en trefbal, alleen speel je met pijl en boog. Het spel is actief en dankzij de speciale pijlen en gezichtsbescherming, ook hartstikke veilig. Er zijn verschillende pijl-en-boogspellen die je kan spelen in ons bos. Welk spel jij gaat spelen, hangt af van de grootte en wensen van jouw groep.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!