Meer dan een kasteel

  • Kasteel Doorwerth
  • 1 - 100 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Kasteel Doorwerth is een stoer, middeleeuws kasteel waar je kunt beleven hoe er vroeger op een landgoed werd geleefd.

Doe de speurtocht ‘Ontdekkingstocht door het kasteel’ of (voor de allerkleinsten) de speurtocht ‘Ik zie, Ik zie’. Of doe een buitenspeurtocht rondom het kasteel.

SuperSpeurders:
Is jouw (klein)kind dol op dieren en kastelen? Meld hem of haar dan aan als SuperSpeurder! SuperSpeurders gaan op zoek naar dieren, landschappen en maken kennis met de bewoners van spannende kastelen in Gelderland. De perfecte manier om samen avonturen te beleven.

Hier kan je ook een leuk verjaardagsfeestje vieren in een spannende, historische omgeving!  

Kinderfeestje de schatkist!
De sleutel van de schatkist is zoek geraakt!

De jarige en gasten zoeken tijdens hun tocht door het kasteel de sleutel om de schatkist voor het verjaardagfeestje te kunnen openen.
Na de ontvangst op het kasteel verkleden de kinderen zich als ridder of jonkvrouw en krijgt de begeleider een speciale tocht mee met opdrachten. Wanneer de sleutel wordt gevonden komen de kinderen terug in de kelder om daar samen de kist te openen. Ook staat er dan limonade klaar!

Voor scholen
Op ontdekking met een gids.
Onder begeleiding van een gids gaan de schoolkinderen op zoek naar sporen en verhalen uit de meer dan 700 jaar rijke geschiedenis van het kasteel.

 Kijk voor meer informatie op onze site of vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Doorwerth vlakbij Arnhem.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!