Vier je feestje in de natuur

  • Utrecht Natuurlijk
  • 1 - 99 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Jouw kinderfeestje in de natuur? Dat kan op de stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk! Op onze locaties is er genoeg plek voor jouw feestje. Je kan gebruik maken van onze binnen- of buitenruimtes. Ook bieden wij speciale verjaardagskisten aan. Lees er alles over op deze pagina.

Huur een van de vijf verjaardagskisten en vier je feestje geheel in thema! Gebruik de kist op een van onze stadsboerderijen of neem de kist mee naar het park, je wijk, het bos… of een andere mooie plek bij jou in de buurt. Neem even de tijd om de verjaardagskist uit te pakken en voor te bereiden. Bekijk hieronder de verjaardagskisten. Op onze website vind je meer informatie en kan je een aanvraag doen.

  • Piet Piraatappel (5 – 7 jaar)
    Zoek de schat van Piet Piraatappel. Hij wijst de kinderen met zijn oog stiekem de weg naar de schat. Onderweg overwinnen de jonge schatzoekers uitdagingen om de schat te vinden. Er zit een mooie diamant in de kist om als schat te begraven. Maar je kunt deze ook vervangen met bijvoorbeeld iets lekkers voor de kinderen. Deze kist is leuk voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Geschikt voor 6 kinderen.
  • Slootje prutten (7 – 12 jaar)
    Kinderen van 7 tot 12 jaar beleven een avontuurlijke middag langs de waterkant met de verjaardagskist Slootje prutten. In de kist vind je schepnetten, emmers, loepjes en spelletjes. Geschikt voor 6 kinderen.
  • Survivallen (7 – 12 jaar)
    In de kist survivallen vind je allerlei survivalactiviteiten met materialen. Je leert bijvoorbeeld knopen leggen en veilig een vuurtje stoken. Ook speur je met een verrekijker en een kompas. Deze kist is leuk voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Geschikt voor 5 kinderen.
  • De Dierenschat (4 – 7 jaar)
    De dieren gedragen zich heel vreemd. Wat is er aan de hand? Kinderen tussen de 4 en 7 jaar speuren naar het geheim van de dieren op de boerderij. Geschikt voor 8 kinderen.
  • Kabouterkist (4 – 6 jaar) | NIEUW!
    Met de Kabouterkist maken kinderen van 4 t/m 6 jaar op speelse wijze kennis met dieren, planten, groenten en het verzorgen van een tuin. Op een van onze stadstuinen of op een door jou zelfgekozen plek doen de kinderen uitdagende en verrassende opdrachten. Inclusief kabouters én kaboutermutsen om het feest compleet te maken. Geschikt voor 6 kinderen.
Ligging uitje

Onze stadsboerderijen liggen verspreid door de stad Utrecht. Bekijk hier al onze locaties.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!