Uitjesbazen, ik hou van Holland Quiz

Beschrijving

Gegarandeerd het meest lachwekkende uitje van Nederland! Iedereen kent ik hou van Holland, met petjes, sjaaltjes, beamer en tv, honderden vragen en doe opdrachten.

De tijd tikt.. iedereen kijkt elkaar aan.. de tegenstanders liggen in een deuk.. en het zweet staat op jullie voorhoofd. Ontploft de bom in jullie handen? Of weet iemand toch nog tijdig het antwoord door te geven aan de quizmasters?? BOEM! Tijd voor ik hou van Holland!

De ik hou van Holland quiz komt met eigen presentatoren/presentatrices. Zijn kunnen tegen een stootje en proberen altijd iedereen erbij te betrekken. Gezelligheid staat voorop!

Zij voelen dan ook iedereen flink aan de tand. Wie van je vriendjes is goed in de schattingsronde, wie kan er spellen als een dolle stier en wie kan zichzelf het beste in bedwang houden als de spanning stijgt en de vragen in rap tempo voorbijkomen??

Het is onze hobby, en hopen dat jullie met ons de strijd aan durven. Plezier, gezelligheid en spanning. Daar doen we het voor.

Nieuwsgierig naar meer van onze coole activiteiten? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor Crazy 88, Escape room op locatie, Foute Bingoshow, De Grote Kinderquiz, Wie is de Rat, Virtual reality, en nog veel meer…. 

Ligging
Wij bieden het 'Wie is de Rat' spel in iedere stad, in de gehele BeNeLux aan. U vraagt, wij leveren!
Openingstijden
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Wij hebben geen vaste bedtijd;).
Prijs
€ 19,50 persoon