Bubbel Voetbal Amsterdam, Bubbel voetbal kinderfeestjes

Beschrijving

Bubbel Voetbal Kinderfeestje Amsterdam
Het leukste idee voor uw kinderfeestje is wel het Bubbel voetbal kinderfeestje in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij Bubbel Voetbal Amsterdam.nl. Na een korte briefing worden de teams ingedeeld. De teamindeling mag u zelf van te voren aanleveren of wij kunnen deze maken. Het spelen van Bubbel Voetbal is vrij intensief. Wij spelen daarom meestal kleine partijtjes. Bubbel Voetbal is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 


Verschillende arrangementen

We bieden verschillende arrangementen voor het Bubbel Voetbal kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, voetbal, begeleiding en natuurlijk Bubbel ballen. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Het Bubbel Voetbal kinderfeestje in Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events. Kunstgras Events biedt naast Bubbel Voetbal nog vele andere activiteiten zoals Graffiti workshopLaser gamen, Archery Tag en Room Escape. Naast de arrangementen die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten te combineren.


Bubbel Voetbal 6 – 10 kinderen €199,90

t/m 10 kinderen € 199,90 incl. 21% btw.
Direct boeken
Duur: 75 minuten

Bubbel Voetbal vanaf 11 kinderen €18,50
Vanaf 11 kinderen € 18,50 p.k. incl. 21% btw.
Direct boeken
Duur: 75 minuten


Bubbel Voetbal in combinatie met laser gamen

Prijs vanaf €34,30 excl. btw. / €41,50 incl. btw.
Duur: 140 minuten

Boekt u 2 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u gratis onbeperkt limonade voor alle kinderen.
Boekt u 3 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u gratis onbeperkt limonade en een zakje voor alle kinderen.
 

Bubbel Voetbal Kinderfeestje offerte op maat
Het Bubbel Voetbal kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u het Bubbel Voetbal kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape conceptenLaser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergaderingeen lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Ligging
Onze locatie Bubbel Voetbal Amsterdam is gevestigd op sportpark “De Eendracht” in Amsterdam West, hier kunt u gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal is er een rechtstreekse bus. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein bij de ingang, er is plek voor meer dan 100 auto’s. De prijzen genoemd op onze site zijn voor buiten Bubbel Voetballen, dit is ook verreweg het leukste vinden wij. Natuurlijk is het mogelijk om ook binnen te spelen in de Aritos hal of een andere sporthal in Amsterdam. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht voor de huur van de hal.
Openingstijden
dagelijks van 09:00 - 22:00
Prijs

t/m 10 kinderen € 199,90 incl. 21% btw.


Vanaf 11 kinderen € 18,50 p.k. incl. 21% btw.

Duur: 75 minuten