VR Experience Amsterdam (UP Events), VR Experience Amsterdam

Beschrijving

VR Experience kinderfeestje
Het leukste idee voor uw kinderfeestje is wel het Virtual Reality kinderfeestje in Amsterdam. Wij bieden een ervaring waarbij u met uw groep op 1, 2 of 3 devices tegelijk kunt spelen. U kunt na elk spel uw score zien. Kies voor een single game of toernooivorm. Wij kunnen het aantal spellen per keer en de tijd voor elk spel instellen. Er hangen grote tv schermen zodat de toeschouwers ook betrokken zijn bij het spel.

VR Experience Amsterdam verschillende mogelijkheden
We bieden verschillende mogelijkheden voor het Virtual Reality kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, VR set en begeleiding. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Het VR Experience kinderfeestje is onderdeel van Kunstgras Events.

UP Events biedt naast het VR Kinderfeestje nog vele andere activiteiten zoals Boogschieten, Bubbel Voetbal, Lasergame en Room Escape. Naast de mogelijkheden die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten te combineren.

VR Experience Kinderfeestje Prijs
Per kind 18,50
Duur: 75 minuten
Per 5 kinderen wordt er 1 VR set gebruikt.
Direct boeken

U kunt ook terecht bij ons voor een lunch, borrel, tapas of BBQ! Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier.

Ligging
Onze locatie is gelegen op Sportpark de Eendracht in Amsterdam bij de Tuinen van West.

U kunt bij ons gratis parkeren.
Openingstijden
7 dagen per week
09:00 - 22:00
Prijs
Per kind €18,50
Duur: 75 minuten
Boek direct