Avonturenpark Valdeludo, onbeperkt plezier voor de hele familie!

Beschrijving
Kom ouderwets buitenspelen in Valdeludo, het avonturenpark waar kinderen klimmen, klauteren, spetteren in de speelrivier en hutten bouwen! Van attracties tot workshops: Valdeludo heeft alles in huis voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin!
Ga de lucht in ons hoogteparcours, kom outdoor-lasergamen en stap op het vlot van Avonturenpark Valdeludo. De echte durfal racet razendsnel over het parcours met een elektrische kinderkart of springt een gat in de lucht op de bungee trampoline. Papa en mama eten en drinken hun buikje rond bij één van de foodtrucks, terwijl de kleintjes de tijd van hun leven hebben op het tractorparcours of in de draaimolen. Avonturenpark Valdeludo is leuk voor kinderen tot twaalf jaar oud!

Avontuur op 3 meter hoogte

In het bos van wilde bomen en ruige struiken ligt naast het kinderkarten en outdoor lasergamen op 3 meter hoogte een spannend en uitdagende hoogteparcours. Kindersurvival bij Valdeludo is manoeuvreren tussen de hindernissen op het parcours. Vastgemaakt met veiligheidsgordels banen de deelnemers zich een weg over de vele obstakels en hindernissen die verscholen zitten op het parcours.

Dagje uit met de kleintjes
Een dagje uit bij Valdeludo is leuk voor jong en oud, dus ook aan de jongere kindjes is gedacht. Aai de dieren bij de kinderboerderij, maak een rondje in de draaimolen of graaf een diep gat met een heuse graafmachine in de zandbak. Natuurlijk is er genoeg water en zand aanwezig.

Eten en drinken
Voor maar € 2,50 geniet je bij Valdeludo de hele dag onbeperkt van frisdrank. Op het overdekte horecaplein verruil je een Valdeludo-munt voor friet, snacks en tosti's. Bon appétit!

Ligging
Avonturenpark Valdeludo bevindt zich in Echt (Midden-Limburg) en beschikt over eigen (gratis) parkeerplekken.
Openingstijden

Bij goed weer geopend!

Woensdag: 13:00 - 18.00 uur

Zaterdag en zondag: 10.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties: 10.00 - 18.00 uur (iedere dag)

Prijs

Kinderen tot 90cm: gratis 

Kinderen vanaf 90cm: €9,95

Volwassenen: €9,95 
65+: €7.95 

U kunt in onze speeltuin zowel contant als met pin betalen!

U kunt gebruik maken van onze gratis wifi verbinding!