ZERO55 Enschede, Race met elkaar tussen sterren en planeten!

Beschrijving

ZERO55 Enschede
Stap samen met je vrienden en vriendinnen de ruimte in bij ZERO55! Race met elkaar tussen sterren en planeten, neem het met elkaar op tegen powerpods in de Lasertag Arena en zet een high score neer in een van de Space Exit rooms. Tussendoor kom je even op adem en staat er ranja voor je klaar en eenmaal terug op aarde krijg je een lekkere puntzak frites want van avonturen in de ruimte krijg je trek. ZERO55 is een unieke locatie om je kinderfeestje te vieren met al onze futuristische activiteiten, dus zorg dat je je verjaardag bij ons viert!

ZERO55 onderscheidt zich met een divers aanbod van futuristische en unieke activiteiten voor jong en oud, adrenaline gegarandeerd! Op het Go Planet Parc in Enschede is het mogelijk om bij ZERO55 deel te nemen aan E-Karten, Lasertag en Space Exit. 

Met een e-kartbaan van maar liefst 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow in the dark lichtshow en lekkere racemuziek zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland.

Naast het e-karten heeft ZERO55 nog veel meer activiteiten. Zo is er Lasertag; een spectaculaire, actievere en tactischere versie van het lasergamen in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties die elk vragen om veel digitale interactie. Daarnaast heeft ZERO55 ook nog Space Exit; 5 verschillende, futuristische, escape rooms met elk een andere opdracht en thema. Zo is er de Climbing Wall, The Armoury, Laboratory, Lasermaze en VR Racing. Elke room zit boordevol uitdagende opdrachten waardoor echt íedereen actief bezig is!

Ligging
ZERO55 Enschede is gelegen op het Go Planet Parc met volop gratis parkeermogelijkheden.
Openingstijden
Kijk voor de openingstijden op www.zero55.nl.
Prijs
Vanaf € 5,00 kijk voor alle tarieven op www.zero55.nl.