Bloemenpluktuin, ieder seizoen van alles te doen!

Beschrijving

Kinderverjaardagsfeestjes

Of je nou bloemen wilt plukken of een spiegeltje mozaiekt, een sprookjesboompje maakt of liever een klompbootje pimpt. Misschien wil je wel iets stoers en ga je liever op zoek naar dinosaurussen, robotjes timmeren of piraten vangen. Bij de Zomerbloemen Pluktuin kan het allemaal. Verder is de zomerbloemen pluktuin een speelparadijs voor kinderen want het is hier groot genoeg om tijdens en na de “gedane arbeid” even in de zandbak te spelen, van de glijbaan af te glijden in het speelkasteel te klimmen of gewoon even rond te ravotten! De feestjes gaan altijd door, zij worden met slecht weer namelijk gegeven in het gezellig ingerichte atelier of achter in de kas.

Extra cateringactiviteiten zijn mogelijk zoals: verjaardagstaart, cup cakes versieren, broodje hotdog, bananenlunch pannenkoeken, popcorn of broodjes met hotdog bakken boven een vuurtje met als top een heuze kinderhightea!    


Kerstknutselen met het gehele gezin! 
Datum: woensdag 11 december en  zondag 15 december 10:00 tot 16:00 uur

Kerstballen, kerstboom versieren, kerststukjes, kerststerren, chocolade melk of een lekkere cappuccino tezamen met onze heerlijke appeltaart…kom het allemaal doen op de pluktuin!
Prijzen: vanaf €3,50


De hele dag zijn er inloop workshops waar de gehele familie aan kan meedoen. Leuk toch om zo samen met de kinderen ontspannen een dagje creatief bezig te zijn!! Als de kinderen liever iets anders maken vraag dan naar de mogelijkheden!


Groepen:

Schoolgroepen, BSO's en buurthuizen kunnen van dinsdag tot en met vrijdag op afspraak terecht op de Zomerbloemen pluktuin.

Het bloemenplukteam werkt ook op locatie. Voor meer info, zie button direct informatie aanvragen onder de foto's.
Ligging
Net onder Amsterdam, uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer, rolstoelvriendelijk.
Openingstijden

de tuin is vanaf maart open van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Prijs
Kinderfeestjes vanaf €12,50 per kind (minimaal 8 kinderen) incl. workshop, limonade, zakje chips en koffie/thee voor begeleiders

Groepen:
Schoolgroepen, BSO's en buurthuizen kunnen van dinsdag tot en met vrijdag op afspraak terecht op de Zomerbloemen pluktuin. Voor meer info bel of mail met de pluktuin.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 4 tot 18 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
Nes aan de Amstel, Noord-Holland
Overnachten in de buurt