Bloemenpluktuin, ieder seizoen van alles te doen!

Beschrijving

In april is de tulpentuin weer open. Kijk voor actuele info op de website! 

Kinderverjaardagsfeestjes

Of je nou bloemen wilt plukken of een spiegeltje mozaiekt, van een dromenvanger droomt of liever een bloemenpers pimpt…Misschien wil je wel iets stoers en ga je liever robotjes timmeren, een ballonauto maken of kruisboogschieten. Bij de Zomerbloemen Pluktuin kan het allemaal. Verder is de zomerbloemen pluktuin een speelparadijs voor kinderen want het is hier groot genoeg om tijdens en na de “gedane arbeid” even in de zandbak te spelen, van de glijbaan af te glijden of gewoon even rond te ravotten! De feestjes gaan altijd door, zij worden met slecht weer namelijk gegeven in het gezellig ingerichte atelier of achter in de kas.

Extra cateringactiviteiten zijn mogelijk zoals: verjaardagstaart, cup cakes versieren, broodje hotdog, bananenlunch pannenkoeken, popcorn of broodjes met hotdog bakken boven een vuurtje met als top een heuze kinderhightea!    


Groepen:

Schoolgroepen, BSO's en buurthuizen kunnen van dinsdag tot en met vrijdag op afspraak terecht op de Zomerbloemen pluktuin. Het bloemenplukteam werkt ook op locatie. Voor meer info, zie button direct informatie aanvragen onder de foto's.
Ligging
Net onder Amsterdam, uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer, rolstoelvriendelijk.
Openingstijden

de tuin is vanaf maart open van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Prijs
Kinderfeestjes €12,50 per kind (minimaal 7 kinderen) incl. workshop, limonade, zakje chips en koffie/thee voor begeleiders

Groepen:
Schoolgroepen, BSO's en buurthuizen kunnen van dinsdag tot en met vrijdag op afspraak terecht op de Zomerbloemen pluktuin. Voor meer info bel of mail met de pluktuin.