Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark!

Beschrijving

Kom spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! 

Geniet van de meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden.


Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City. Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco en je kunt buiten lekker spetteren op de buikschuifbaan zodat je heerlijk kunt afkoelen.


Superleuke evenementen & shows
Ook dit seizoen zal weer bol staan van leuk entertainment! Evenementen zoals Tiffi & Toffi’s verjaardag en Happy Halloween komen uiteraard voorbij. En natuurlijk zijn Tiffi & Toffi regelmatig in het park te vinden. Amusementspark Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje, groep of school te bezoeken. Jij komt toch ook? 


Kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! De kinderen zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park. Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.


Schoolreisje vol avontuur en plezier!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, al 60 jaar het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! Kinderen van groep 1 t/m groep 6 zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park.

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City. Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco zodat je heerlijk kunt afkoelen. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Ligging
Amusementspark Tivoli ligt in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen en de Duitse grens. 

Vanaf de A325 over de Waalbrug: neem de afslag Berg en Dal / Kleve. Dit is de Berg en Dalseweg. Volg deze weg. Deze gaat automatisch over in de Oude Kleefsebaan. Ongeveer 300 meter na restaurant De Put ligt Park Tivoli rechts. Indien u via uw navigatie naar Park Tivoli wilt rijden, dan kan het zijn dat u keuze moet maken uit Groesbeek of Ubbergen. Kies in dit geval voor Groesbeek.

Openingstijden

April: vanaf 4 april

Vrijdag: 11.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag: 10.00 tot 17.00 uur

Vanaf maandag 27 april dagelijks geopend: 10.00 tot 17.00 uur


Mei t/m augustus

Dagelijks geopend: 10.00 tot 17.00 uur


September

Vrijdag: 11:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag: 10.00 tot 17.00 uur


Oktober

Vrijdag t/m zondag 11.00 tot 17.00 uur

herfstvakantie: 19 t/m 25 oktober: 11.00 tot 17.00 uur

 

Voor actuele openingstijden en prijzen verwijzen wij graag naar onze website: www.parktivoli.nl 

Prijs

4 april t/m 25 oktober 2020:

Tot en met 1 jaar gratis

Vanaf 2 jaar €15,-

60 plus €7,50

Schoolreisje (v.a. 20 pers.) vanaf €8,50 p.p.

Groepen (v.a. 20 pers.) €11,50 p.p.

Gehandicapten/ mensen met beperking €10,00