ontdek het Wilde Westen!

  • Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  • 10 - 1000 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!

Over de kop?
Ga over de kop in onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Doe je liever wat rustiger aan? Verken dan de omgeving in een historische Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren?

Nat worden in Slagharen
Wil je nu zelf in actie komen? Ga de strijd aan in het water en spat elkaar in een paar minuten zo nat als maar kan in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. Houd je goed vast en pas op voor die stroomversnellingen, want voor je het weet ga je heel snel naar beneden.

Zittend genieten
Wil je na al jouw avonturen in de attracties rustig bijkomen? Ontdek dan de American Circus Show met spectaculaire stunts van Alex de Brandweerman, Devid Robert neemt je mee in de wereld van acrobatiek en volop magie van Justin Ronday. Je gelooft niet wat je ziet! Kom en beleef deze adembenemende show voor jong en oud. Ben jij fan van Randy & Rosie? Kom dan naar hun eigen  spannende show waarin de beide wasberen hoofdrol spelen en spannende avonturen beleven. De kleintjes lopen weg met Randy & Rosie, onze zingende en dansende wasberen, die graag een gulle berenknuffel uitdelen. De echte filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film “Yogi Bear 4D”. En het feest zet je voort in ons Italiaanse restaurant Randy’s Pizza & Pasta of bij één van onze andere eetgelegenheden.

Yihaa, is het bijna jouw verjaardag?
Kom en vier je verjaardagsfeestje bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Er is er één jarig hoera, hoera! Randy & Rosie houden wel van een feestje en zeker een verjaardagsfeestje. Vier je verjaardagsfeestje samen met de leukste wasberen in Slagharen! Maak een keuze uit één van de drie arrangementen Fiesta Mexicana, Fiesta Mexicana inclusief attractiepark of Randy & Rosie verjaardagsfeestje.

Ligging uitje
Bezoekers van het attractiepark kunnen de auto parkeren op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang. De kosten voor het parkeren bedragen 7,50 per auto en zijn te koop bij de automaten, kassa's en de receptie.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!