Attractie- & Vakantiepark Slagharen, schoolreisje boeken?

Beschrijving
Attractie- & Vakantiepark Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties: doe je eerste rijervaring op tijdens een ritje in The Passepartout Explorer en beleef onze nieuwe achtbaan: Gold Rush!


Voordelen van een schoolreis

  • Meer dan 30 spannende attracties en shows
  • Per 15 leerlingen heeft 1 begeleider gratis toegang tot het attractiepark
  • Gratis deelname aan het educatieve programma Ontdek & Leer
  • Gratis parkeren voor touringcars
  • Voordelige overnachtingsmogelijkheden voor een schoolkamp

Kies jouw schoolreisje

Speciaal voor scholen zijn er verschillende arrangementen samengesteld vanaf 10 personen. Je kunt kiezen voor alleen toegang tot het attractiepark of volledig verzorgde arrangementen inclusief eten en drinken.
Blijf overnachten op het vakantiepark

Organiseer een avontuurlijk schoolkamp en blijf overnachten op het vakantiepark vanaf 21,50 per persoon per nacht inclusief ontbijt toegang tot het attractiepark. Naast alle attracties in de achtertuin zijn er in de omgeving talrijke recreatiemogelijkheden om een gevarieerd programma samen te stellen. 

Ligging
Neem vanuit het westen en zuiden op de A28 tussen Zwolle en Meppel afslag 22, richting Slagharen en blijf de borden Slagharen volgen. Wanneer u vanuit het noordoosten of vanuit de Achterhoek of Twente komt, rijdt u richting Hardenberg, vervolgens volgt u de borden naar Slagharen. Tegenover de ingang is een grote parkeerplaats voor zowel auto’s als touringcars.
Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op onze website! Klik rechts op de button 'bezoek de website'.
Prijs
Bekijk de actuele prijzen op onze website. Klik rechts op de button 'bezoek de website'.