Avontura Roosendaal, binnenspeeltuin

Beschrijving

Waar je ook kijkt, bij Avontura Roosendaal zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen van 1 tot en met 12 jaar gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel één van de leuke interactieve games.

 

Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Roosendaal, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.

 

Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders mogen natuurlijk mee, zij kunnen gratis naar binnen en op het grote horecaterras is genoeg plek. Hier staan picknicktafels en (lounge)banken en er is lekkere koffie en gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

 

Bekijk hier onze openingstijden.

 

Peuterochtend

Bij Avontura denken we aan iedereen! Dus ook aan de peuters en kleuters. Voor hen hebben we een prachtig peuterplein en speciaal voor de aller kleinsten hanteren wij tijdens onze peuterochtenden lagere tarieven. Lees meer.

 

Kinderfeestjes

Avontura biedt verschillende pakketten aan voor de aller leukste kinderfeestjes.  Wil jij een onvergetelijk feestje waarbij iedereen naar lieve lust kan spelen en ravotten? Reserveer dan je feestje bij Avontura Roosendaal. Lees meer.

 

Groepsuitjes

Speciaal voor scholen, BSO's en verenigingen en dergelijken bieden wij speciale groepstarieven aan. Voor grote groepen gaan wij op maandag en dinsdag ook extra open. Wil je meer weten of een reservering maken? Mail dan naar roosendaal-receptie@avontura.nl of bel 0165-560608

 

Lasergamen

Bij ons in de Lasergamehal is er vertier voor jong en oud! Met twee verdiepingen zijn wij een van de grootste lasergames in Nederland. Op de begane grond staat zelfs een vliegtuig in onze arena!

Bij Lasergame Roosendaal staan we garant voor een spannend avontuur. Doe je mee? Lees meer.
Ligging
Aan de Stok 10b voorbij Rosada winkelcentrum
Prijs
€7,95 per kind vanaf 1 tot en met 12 jaar. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang