Avontuurfabriek, unieke indoorlocatie

Beschrijving
Wij zijn de Avontuurfabriek, een unieke (indoor) locatie in Loosdrecht. En eén van de grootste van Nederland met 13.500 m2 indoor en 3.500 m2 outdoorplezier. 
Een verjaardagfeest organiseren, bij ons ben je hiervoor aan het goede adres. Ontdek onze vele mogelijkheden en organiseer samen met ons het verjaardagsfeest wat bij je wensen aansluit! Je organiseert bij ons al een kinderfeestje vanaf €7,95 per kind. Bij het verjaardagsfeest zit standaard onbeperkt limonade, een zakje chips en een cadeautje voor de jarige. Het is mogelijk om na afloop van het verjaardagsfeestje te blijven eten, denk hierbij aan frietjes met een snack en ijsje of pannenkoek gourmetten. Ook kan je een feestelijke verjaardagstaart bestellen.

Je kan natuurlijk ook met jouw kinderen langskomen zonder dat er iemand jarig is. Zo kan je onder andere bij ons LED Bowlen, Fluorgolfen, Lasergame, Elastiek voetbal, LED Karten. Je kan een uitje al reserveren vanaf 2 personen.

Kijk voor al onze mogelijkheden op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's).

Voor direct reserveren: 035-5828000.
Ligging
Loosdrecht, centraal gelegen in het midden van het land, op 200 meter van Hilversum. Loosdrecht ligt slechts op 20 minuten van Utrecht, Amsterdam en Amersfoort, 10 minuten van de A27 en 20 minuten vanaf de A2.

Namens ons hele team van gastheren en gastvrouwen nodigen wij je van harte uit om jouw uitje bij ons te organiseren. Wij staan graag voor je klaar!
Openingstijden
7 dagen per week geopend op voorreservering/ afspraak. Prijs
Kijk voor al onze mogelijkheden en prijzen op onze website, rechts in de menubalk 'Bezoek de website'.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 2 tot 750 personen
- Zowel binnen als buiten
Ligging
Loosdrecht,