BillyBird Park Hemelrijk, binnen en buiten plezier bij BillyBird!

Beschrijving

Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel (gemeente Uden) voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen diverse binnen- en buitenattracties. Kinderen én volwassenen kunnen zich samen heerlijk uitleven bij Hemelrijk. In de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten en de piratenkooi. De klimtorens, touwbruggen, glijbanen, springkussens en bouwblokken zorgen hier voor urenlang speelplezier. Want klauteren, klimmen, glijden en bouwen vervelen nooit. Bovendien mogen je ouders of opa/oma mee om samen met jou de piratenkooi te verkennen. Voor de kleinste kinderen is een nieuw speelgebied “de Kleuterkade” ingericht. Ben je moe van het spelen? Kom dan lekker tot rust tijdens een voorstelling van het poppentheater. Wie nog tijd over heeft kan naar de Verkeersspeeltuin buiten met aangrenzend de helikopterbaan Helihaven Hemelrijk.

 

Bij mooi weer is het grote strandbad dé plek om te waterfietsen, zwemmen of lekker te zonnen. Voor de wat grotere kinderen zijn er uitdagende attracties in de uitgestrekte Outback Valley, zoals de supersnelle bootjesglijbaan Splash!

Zoek je echt het toppunt van avontuur? De klimberg Hemelaya is een indrukwekkende belevenis voor jong en oud. Klimmen, glijden, wandelen en turen, op de Hemelaya kan het allemaal. En wat dacht je van de spectaculaire familie-achtbaan? Stap in en geniet het uitzicht terwijl deze eyecatcher je razendsnel door het park lanceert. 

Speciaal voor de kleine gasten is er buiten een overzichtelijk en omheind speelgebied dat afgeschermd is van het water. Kinderland heeft slechts één toegang en bestaat uit  airtrampolines, springkussens, een vogelnestschommel en de Verkeersspeeltuin.

Een onvergetelijk kinderfeestje bij BillyBird Park Hemelrijk!

BillyBird Park Hemelrijk maakt van ieder kinderfeestje een onvergetelijk feest. Je kunt elke dag van de week een feestje reserveren. Op maandag, dinsdag en donderdag is het rustiger op het park waardoor het rustig en overzichtelijk is voor kleuters. 

 

Een onvergetelijk schoolreisje

Dankzij de combinatie van binnen- en buitenplezier, is een schoolreis altijd een succes! Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Deze overzichtelijke en omheinde speeltuin heeft maar één toegang en biedt vele attracties zoals het nieuwe speelcircus, airtrampolines, helikopters, glijbanen en vele speeltoestellen! Klim en klauter door de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland. Het park heeft ook een aantal spectaculaire attracties zoals een achtbaan, klimberg en bootjesglijbaan!

 

Ligging
Volkel (gemeente Uden)
Openingstijden

BillyBird Park Hemelrijk is 360 dagen per jaar geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Zie onze website www.billybird.nl voor de actuele openingstijden (zie button bezoek de website onder de foto's)

Prijs

De prijzen zijn afhankelijk van de tijd van het jaar en de attracties die geopend zijn. Voor de actuele prijzen en openingstijden van de attracties kijkt u op de website www.billybird.nl
Kinderen t/m 2 jaar zijn altijd gratis. In de zomer zijn alle attracties geopend tenzij anders vermeld op de website. In de winter sluiten de grotere attracties buiten.

Tip! Bestel je tickets voor je bezoek online en profiteer van korting. Ga jij vaker dan 2 keer per jaar naar BillyBird Park Hemelrijk? Word dan lid en ga met je lidmaatschapspasje ook met korting naar partnerparken, zoals pretparken en dierentuinen.