Bouwsels, knikkerbanen bouwen

Beschrijving
Samen met je vrienden en vriendinnen bouw je mooie, ingenieuze knikkerbanen. Banen zigzaggend of door elkaar heen, banen die samenkomen of juist splitsen. Met hindernissen, doorgangen of zelfs een looping. Hoe? Kartonnen goten schroeven jullie aan houten staanders. Daaraan kunnen weer buizen, bekers of trechters verbonden worden en zo bepalen jullie samen de weg van de knikker. De banen worden voortdurend getest, bijgesteld en zijn eigenlijk nooit af. 
Het bouwen kan binnen en buiten!
Buiten in de tuin, buurtpark of op een plein. Mocht echter het weer niet mee zitten dan is er op de thuislocatie van Bouwsels in Den Dolder naast een mooie buitenruimte ook altijd een binnenruimte beschikbaar.

Er zijn twee vormen van bouwen waaruit je kan kiezen:

Knikkerbanen
Een grootse vorm waarbij banen worden gebouwd met gebruik van houten kruislatten. Geschikt voor kinderen vanaf ± 8 jaar.

TafelKnikkerbanen
Een vorm waarbij de banen worden gebouwd aan houten stammetjes. Deze stammetjes worden gemonteerd aan door Bouwsels meegebracht tafels en vormen zo een zeer stabiele basis om aan te werken. Daardoor geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ligging
Utrecht en omgeving
Openingstijden
in overleg
Prijs
Voor de bouwactiviteit wordt een basisbedrag van € 110,00 en € 5,00 per kind gehanteerd.