CORPUS 'reis door de mens', leuk én leerzaam

Beschrijving
Beleef het nu zelf in CORPUS 'reis door de mens'. Maak in het 35 meter hoge lichaam de reis die je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters voert om uiteindelijk te eindigen in de hersenen.
Na de 'reis door het mens' kunt u gebruik maken van ons restaurant op de 7e verdieping met prachtig uitzicht! En dan: naar 'mijn CORPUS'. Ook hier is van alles te beleven. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in 'mijn CORPUS'.

Met de hele familie, je school of de sportvereniging. Een dagje CORPUS ‘reis door de mens’ is voor iedereen waanzinnig leuk! De ‘reis door de mens' kan in acht talen worden beleefd en is dus ook interessant voor vrienden en familie uit het buitenland.

De 'reis door de mens' bedraagt circa 55 minuten. In totaal zal de verblijfsduur ongeveer 2,5 uur zijn.

Je verjaardag vieren in CORPUS
Word je 8 jaar of ben je nog geen 13 jaar? Vier dan je verjaardag op een speciale manier in CORPUS en maak een onvergetelijke reis door het menselijk lichaam!

Op de zevende verdieping ontvangen alle kinderen een CORPUS rugtas met daarin een pakje appelsap en een Hero in B'tween reep, een CORPUS speurtocht en een CORPUS pen. Na de reis kun je vervolgens zelf de 'mijn CORPUS' bezoeken waar je testjes en games kunt doen. Ook kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes de speurtocht oplossen. Bij het goed oplossen van deze speurtocht ontvang je bij de balie op de begane grond het CORPUS-certificaat. Voor de jarige ligt daar ook nog een CORPUS cadeautje klaar.

CORPUS ‘reis door de mens’ hanteert een minimumleeftijd van 6 jaar. De adviesleeftijd voor CORPUS 'reis door de mens' is 8 jaar. CORPUS is rolstoeltoegankelijk.
Ligging
Oegstgeest

*Openbaar vervoer

Vanaf Leiden CS: 37 en 57. Stap uit bij halte Wassenaarseweg. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar CORPUS. Plan je reis kort voor je bezoek voor actuele vertrektijden.

Openingstijden

Doordeweeks van 09:30 tot 15:00 de laatste reis. In het weekend en in schoolvakanties 09:30 tot 17:00 laatste reis. 

Prijs

Volwassenen vanaf 13 jaar € 18,95
Kinderen van 6 t/m 12 jaar € 18,95
Groepen: €17,25 (telefonisch reserveren)