Dagje Weg in Rotterdam? WegmetdeKids.nl


Voor een leuk dagje weg in Rotterdam met de kinderen bent u bij WegmetdeKids op het juiste adres. Wij hebben de leukste dagjes weg in Rotterdam met de kinderen voor u geselecteerd. Zo kunt u gemakkelijk een uniek dagje weg in Rotterdam vinden voor het hele gezin. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en bekijk de mogelijkheden. Een dagje weg in Rotterdam begint bij WegmetdeKids.

Miniworld Rotterdam
Miniworld Rotterdam, Er wacht een hele wereld op jou!
Miniworld Rotterdam, Er wacht een hele wereld op jou! Miniworld Rotterdam, Er wacht een hele wereld op jou! Miniworld Rotterdam, Er wacht een hele wereld op jou!
Er wacht een hele wereld op jou!
Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld in Nederland. Bekijk hotspots als de Erasmusbrug en het mooie Rotterdam CS in het klein en zie hoe mooi Nederland van boven is. Deze familieattractie zit vol verrassende verhalen - en het is nog leerzaam ook. Ontdek ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.