De Efteling, bezoek de Wereld vol Wonderen

Beschrijving

Efteling, Wereld vol Wonderen
Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.

 

Geniet elk moment van het jaar

In de Efteling geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omverblazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige witte wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren.

 

Kom sprookjesachtig overnachten

Wil je samen nóg langer genieten? Kom dan sprookjesachtig overnachten in een van onze hotels, vakantiewoningen of appartementen die direct naast het attractiepark liggen. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het park.

 

De Efteling is dé ideale vakantiebestemming voor de hele familie! Koop je tickets met korting of boek een of meerdere sprookjesachtige overnachtingen op efteling.com

Ligging
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Openingstijden
Het park is het hele jaar open! Kijk voor de openingstijden op de website, (zie website knop rechtsboven onder de foto's)  
Prijs
Kijk voor actuele prijzen en online kaartjes met €2,- korting per persoon op de website, (zie website knop rechtsboven onder de foto's)  
Alle mogelijkheden
- Alle leeftijden
- Van 1 tot 15000 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Aanbieders per plaatsnaam
Overnachten in de buurt