De Efteling, de allerleukste schooldag ooit

Beschrijving

En toen… gingen we op schoolreisje naar de Efteling!


En toen… gingen we in de Piraña… en toen naar het Sprookjesbos… en toen durfde de juf niet mee in de Python!

Tijdens een dagje Efteling valt er zowel voor de allerkleinste als allergrootste leerlingen meer dan genoeg te beleven. Ga samen op ontdekkingstocht door het groene Sprookjesbos waar verhalen tot leven komen of zweef tussen elfjes en trollen in Droomvlucht… Duik de diepe schachten in van Baron 1898, strijdt samen tegen de Draak in Joris en de Draak of wordt kletsnat in de wildwaterbaan Piraña. Boek vóór 1 april en beleef de leukste schooldag ooit al voor maar E 15,- per persoon. Boeken doe je makkelijk en snel via efteling.com/scholen!

 

En toen… mochten we zelf kiezen wat we gingen eten!
Al die indrukken maken hongerig! Bij de Efteling boek je makkelijk een voordelige lunch. Kies voor de consumptiebonnen en stop dat picknick laken maar alvast in jullie tas! Zijn de leerlingen oud genoeg om zelf op pad te gaan? Dan hoeven ze geen geld mee te nemen maar kunnen ze tóch zelf kiezen welk lekkers ze willen eten en drinken.

 

De consumptiebonnen zijn een makkelijke manier om ieders knorrende maag met iets lekkers naar keuze te vullen. Friet met mayonaise, een frikandel of kroket, Roosvicee, frisdrank en/of zélfs een waterijsje! Voor wie liever een warme drank nuttigt is er koffie en thee.

 

Veiligheid voorop

Ook in de Efteling gelden er maatregelen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Één van deze maatregelen is dat er wordt gewerkt met een maximale capaciteit per dag. Dus wees er snel bij! Lees hier meer over de geldende protocollen in de Wereld vol Wonderen.

 

Dat wordt een schoolreis om nooit te vergeten!

*Kijk voor de meest recente informatie en voorwaarden op https://www.efteling.com/nl/park/coronamaatregelen

Ligging
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Openingstijden
Het park is het hele jaar open! Kijk voor de openingstijden op de website, rechtsboven onder de foto's.
Prijs
Schoolreizen dienen vooraf gereserveerd te worden. Bekijk alle voorwaarden op efteling.com/scholen
Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 20 tot 1000 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Overnachten in de buurt