De Flierefluiter, speel- en recreatieboerderij

Beschrijving

De Flierefluiter is de allerleukste speeltuin van Overijssel volgens de ANWB! Ook tijdens corona-tijd, want onze buitenspeeltuin, kinderboerderij, zwembad en binnenspeeltuinen zijn allemaal geopend!

Binnenspeeltuin

De speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Er zijn vijf overdekte speelruimtes met allerlei speeltoestellen en gekke dingen. Zo is er een nieuwe Augmented Reality- trampoline waar je nóg hoger en gekker kunt springen.

Buitenspeeltuin

Ook buiten kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Ze kunnen klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, skelteren en crossfietsen, maar ook is er ruimte genoeg om oer-Hollandse spelletjes als tikkertje en verstoppertje te spelen.

Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij zijn veel verschillende dieren. Je kunt zien hoe dieren in de stal en in de wei leven. Er zijn meerdere schuren, een grote en een kleine weide.

Op de boerderij lopen o.a. schapen, geiten, koeien, kippen en eenden. Alle stallen en weides zijn toegankelijk, zodat je de dieren niet alleen kunt zien, maar ook zelf aanraken en aaien. In de boerderij is een knuffelruimte met konijnen en cavia's. Ook zijn er twee pony's en een ezel. Op de pony's kan ook worden gereden. Als je goed kunt rijden, mag je de pony ook voor een karretje spannen om daar een ritje mee te maken over het terrein.

Corona-maatregelen

Bij ons kun je ook tijdens coronatijd veilig spelen. Er zijn allerlei maatregelen genomen om afstand te kunnen houden.

Je moet bij ons nu wel een entreekaartje reserveren van tevoren.
Ligging
De Flierefluiter ligt heel centraal in Overijssel. Tussen Zwolle, Deventer en Almelo vind je het allerleukste speelparadijs van Overijssel!
Openingstijden
De maanden januari, februari, maart, september, oktober, november en december:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09.30- 17.30
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 09.30- 17.30
Zaterdag: 09.30- 17.30
Zondag: 09.30- 17.30

De maanden april, mei, juni, juli en augustus:
Alle dagen van 09:30 tot 17:30 uur.

Met de Paasdagen, Pinksterdagen en Hemelvaart zijn wij gewoon geopend!
Prijs
De entreeprijs is in het hoogseizoen (1 april tot 1 oktober)  €9.50 voor kinderen en € 5,- voor de volwassenen. Voor kinderen onder de 2 is de entree gratis.

In het laagseizoen (1 oktober tot 1 april)  €5,- voor kinderen en € 3,50 voor de volwassenen. Voor kinderen onder de 2 is de entree gratis. 

Voor kinderfeestjes of groepen hebben we verschillende arrangementen. Kijk op onze website www.flierefluiterraalte.nl voor alle informatie en tarieven. 

Voor schoolreisjes is er het speciale schoolreisarrangement:
entree + onbeperkt ranja + ijsje + patat voor € 8,95 per persoon. Voor begeleiders is er 1 x koffie of thee.
U kunt bij ons met PIN betalen.