De Westernboerderij, Auto Tour Montferland

Beschrijving
Een leuk en uitdagend uitje voor het hele gezin! Met de interactieve game navigeert u met uw smartphone de mooie route in Montferland. U parkeert telkens bij de pitstops en gaat ter plaatse op zoek naar de diverse symbolen op uw scherm.
Automatisch verschijnen de interessante vragen en opdrachten! Niemand die zich verveelt, want de tocht is leuk voor jong & oud! Maak kennis met de historie van Montferland tijdens de route van ong. 40 km en geniet van de bijzondere bezienswaardigheden. Tijdens iedere stop zijn er afwisselende open- en meerkeuzevragen én leuke doe-opdrachten voor de kinderen. Gezellig én actief! De tocht leidt u langs de vele horeca gelegenheden en picknick plaatsen.

Genoeg mogelijkheden voor een versnapering onderweg (afhankelijk van de maatregelen) of een gezellige picknick. U bepaalt zelf wanneer u de game wilt spelen. Urenlang speelplezier en er valt onderweg van alles te beleven. Dit is dé ideale invulling voor een leuke gezellige dag uit of als uitje in de vakantie met je gezin of familie.

 Naast de Auto Tour Montferland zijn er ook andere interactieve games beschikbaar die uitsluitend wandelend gedaan kunnen worden; Muntenjacht Didam en Vrijheidstocht Stokkum.
Ligging
De tour leidt u ongeveer 40 km door verschillende plaatsen in de gemeente Montferland. Het start- en eindpunt is de Westernboerderij in Didam.
Openingstijden
De Auto Tour is het gehele jaar te boeken. U kunt zelf bepalen wanneer u de Auto Tour wilt rijden. De instructie met unieke logincode en wachtwoord blijft 3 maanden geldig.
Prijs
€ 28,00 per auto