De Westernboerderij, Doesburgse Mosterdtocht

Beschrijving
Een leuk en uitdagend uitje voor het hele gezin!
Met de interactieve game navigeert u met uw smartphone door de mooie historische straten van Doesburg op zoek naar de mosterdpotjes. Bij het vinden van de mosterdpot verschijnen automatisch de interessante vragen en opdrachten op het scherm! Niemand die zich verveelt, want de tocht is leuk voor jong & oud!

Maak kennis met de historie van Doesburg tijdens de route van ong. 5 km en geniet van de bijzondere bezienswaardigheden in het centrum en het mooie uitzicht over de Oude IJssel. Tijdens de tocht maakt u kennis met de afwisselende open- en meerkeuzevragen én leuke doe-opdrachten voor de kinderen. Gezellig én actief!

De tocht leidt u langs de vele horeca gelegenheden. Genoeg mogelijkheden voor een versnapering onderweg, afhankelijk van de maatregelen of een gezellige picknick. U bepaalt zelf wanneer u de game wilt spelen. Urenlang speelplezier en er valt onderweg van alles te beleven. Dit is dé ideale invulling voor een leuke gezellige dag uit of als uitje in de vakantie met je gezin of familie.

Naast de Mosterdtocht zijn er ook andere interactieve games beschikbaar zoals Auto Tour Montferland, Muntenjacht Didam en Vrijheidstocht Stokkum. Bekijk gerust de website. (zie websitebutton op deze site)
Ligging
De game start vanaf parkeerplaats De Bleek aan de Koepoortwal nr. 19 in Doesburg en vindt plaats door het centrum van Doesburg en langs de oude turfhaven.
Openingstijden
De game is dagelijks te bestellen via onze website, zie websitebutton op deze site.  Na de ontvangst van de inlogcode en het wachtwoord bepaalt u zelf wanneer u de game wilt spelen. De code blijft 1 maand geldig.
Prijs
Per gezin gebruikt u één eigen smartphone, de kosten voor het spelen van de game bedragen € 17,50.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 6 jaar oud
- Van 2 tot 100 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen buiten
Ligging
Didam,