De Westernboerderij, Paastocht voor gezinnen

Beschrijving
Virtueel paaseieren zoeken rondom de Westernboerderij met de Paastocht! Een leuk en uitdagend uitje voor het hele gezin! Met de interactieve game navigeert u met uw smartphone door het bos en de mooie omgeving rondom de Westernboerderij op zoek naar de virtuele paaseieren. Bij het vinden van het paasei verschijnen automatisch de interessante vragen en opdrachten op het scherm! Niemand die zich verveelt, de tocht is leuk voor jong & oud.
Maak kennis met allerlei weetjes over Pasen tijdens de route van ong. 5 km. Onderweg kunnen de kinderen klimmen en klauteren op de survivalbaan. Tijdens de tocht maakt u kennis met de afwisselende open- en meerkeuzevragen én leuke doe-opdrachten voor de kinderen. Gezellig én actief! Bij de tocht is koffie/thee/ranja en een huisgemaakte muffin inbegrepen. De to go is geopend op vrijdag 2 t/m maandag 5 april tussen 10:00 en 16:00 uur. U bepaalt zelf wanneer u de game wilt spelen. Urenlang speelplezier en er valt onderweg van alles te beleven.

Dit is dé ideale invulling voor een onvergetelijk Paasuitje met het hele gezin. Meer informatie over deze interactieve game is te bekijken op onze website
Ligging
Rondom De Westernboerderij in Didam
Openingstijden
De Paastocht is te spelen op Goede Vrijdag 2 april, Paaszaterdag 3 april en op beide Paasdagen op zondag 4 en maandag 5 april 2021.
Prijs
€ 25,00 incl. koffie/thee/ranja en een huisgemaakte muffin voor max. 5 personen.