DierenPark Amersfoort, ontdek dé dierentuin voor kinderen

Beschrijving

In DierenPark Amersfoort hoef je helemaal niet netjes op de paden te lopen. Klauter boven, onder en tussen de dieren met de avontuurlijke klimroute. Van klein tot groot, van dik tot dun: ontdek alle dieren van dichtbij en ga mee op pad in dé dierentuin voor kinderen.

Klauter tussen de dieren

Wiebel boven de beer, duik op als een prairiehondje en … vlieg als een ooievaar! Met de Klim Alles-route kun jij de dieren van alle kanten bekijken en beleef jij het park op een wel héél bijzonder manier. Dankzij het glas duiken de dieren vlak voor jouw neus op.

Hoera, een klein olifantje!

Leuk nieuws: begin maart 2020 verwacht DierenPark Amersfoort een klein olifantje. Kom snel kijken bij de olifantenfamilie. Bewonder de grijze reuzen en wie weet zie jij het pasgeboren olifantje spelen. Lief!

Tip: kom langs in de schoolvakantie

Elke schoolvakantie zijn er extra activiteiten te beleven, speciaal voor kinderen. Zo kun je in de voorjaarsvakantie een echte poepdeskundige worden en meehelpen in het Grote Poep-laboratorium. Elke vakantie beleef jij weer een ander avontuur, dus blijf op de hoogte!

Kinderfeestjes
Ben jij (bijna) jarig? Zet je feestmuts op en beleef het leukste feestje tussen de dieren met al je vriendjes. Dit wordt een verjaardag waar je nog lang aan terugdenkt!

Ligging
Ons park is erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Ons park beschikt over een eigen parkeerterrein.
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Openingstijden
1 januari t/m 28 maart 10:00 tot 17:00 uur
29 maart t/m 25 oktober 09:00 tot 18:00 uur
26 oktober t/m 31 december 10:00 tot 17:00 uur
Prijs
Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind van 3 t/m 12 jaar € 20,00
Ouder kind of volwassene € 24,00
Alle mogelijkheden
- Vanaf 2 jaar oud
- Van 2 tot 60 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
AMERSFOORT,