Dierenpark De Oliemeulen, ik daag jou uit!!

Beschrijving

Stoere jongens en meiden opgelet!

Weet jij alles over slangen, varanen, krokodillen, vogelspinnen en zou je wel bioloog willen worden of wordt je juist blij van aapjes en papagaaien??? Kom dan je kennis testen bij "De Oliemeulen" en daag je vrienden uit voor een echt avontuur; een slang om je nek, vogelspin op je handen en als jarige mag jij ons natuurlijk helpen tijdens roofvogelshow. Ontdek je geheime liefde voor stinkdieren, beoordeel de kapsels van de alpaca's, stel alle vragen die je maar bedenken kunt en leer over de beestjes waar sommige mensen niet eens naar durven kijken.

Vier je kinderfeestje bij Dierenpark de Oliemeulen

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan jouw kinderfeestje vieren bij het vreemdste dierenpark van Nederland. Daag jouw vrienden of vriendinnen uit voor een spannend avontuur. Een slang om je nek of een vogelspin op je hand, durf jij het aan? Als jarige mag jij ons natuurlijk helpen tijdens de roofvogelshow.

Nog meer beleven? Ga dan op onderzoek uit in ons park. Ontdek je geheime liefde voor stinkdieren, beoordeel de kapsels van onze alpaca's of doe een wedstrijdje wie de meeste aardbeikikkers kan vinden. Je kan klimmen als aapjes op het speeltoestel of op ons deels overdekte terras uitrusten en genieten van een drankje en/of wat te eten.


Geen arrangement? Uiteraard bent u ook zonder arrangement van harte welkom met een kinderfeestje. U betaalt dan de normale entreeprijs en hoeft NIET te reserveren(!), tenzij u met meer dan 20 personen wilt komen. Het programma blijft hetzelfde, alleen zonder eten en drinken.

Rolstoelvriendelijk?
Dierenpark De Oliemeulen heeft een aantal aanpassingen waardoor het zeker geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo is er een aangepast toilet, brede deuren met aangepaste drempels en verharde paden buiten. Helaas is de bovenverdieping van De Oliemeulen niet toegangkelijk omdat er geen lift is in het pand. Hiervoor wordt uiteraard wel een reductie gerekend bij de entree. Normaliter is de demonstratie met de slang en vogelspin in een demonstratieruimte boven, maar voor mensen in een rolstoel worden de dieren uiteraard wel even naar beneden gehaald zodat ze ook kunnen genieten van deze prachtige dieren!

Ligging

Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH Tilburg

Openingstijden
De Oliemeulen is 363 dagen in het jaar geopend:
Van maandag t/m zondag om 10.00 – 18.00 (alleen 1ste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten).
Prijs

Volwassenen                 €12,00

Kinderen 3 t/m 12 jaar  €11,00

65+                               €9,75

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Alle mogelijkheden
- Alle leeftijden
- Van 2 tot 50 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
Tilburg,