Dierenrijk, dé familiedierentuin

Beschrijving
In Dierenrijk (vlakbij Eindhoven) kunnen kinderen lekker beesten tussen de dieren. Naast genieten van honderden dieren zoals olifanten, ijsberen, tijgers en zeehonden kunnen kinderen ervaren hoe het is om te lopen als een ooievaar, om op een stok te zitten als een kip of om te klimmen als een steenbok. De vrolijke berberaap Pico en stoere ijsbeer Sven nemen kinderen mee op een avonturentocht door Dierenrijk en vertellen bij elk verblijf beestachtig leuke weetjes, zodat bezoekers kunnen ervaren hoe dieren leven en wat dieren kunnen.
Dierenrijk beschikt over een indoor en outdoor boerderijspeeltuin. Ook organiseert het park regelmatig thema-events en live-optredens en dagelijks vinden er voederpresentaties plaats.

Kinderfeestjes: feesten tussen de dieren
Dierenrijk is dé Kinderdierentuin van Nederland: de beste locatie voor een kinderfeestje.

Dichtbij de dieren
In Dierenrijk leven tientallen dieren, waaronder gevaarlijk leeuwen, ijsberen en tijgers, maar ook lieve fretten en schildpadden. Je kunt ze van hartstikke dichtbij zien!

Spelen geblazen
Ook kun je spelen tot je erbij neervalt, in het overdekte Pico’s Speelpaleis, in de Power Schildpad of in de grote speeltuin. Maar je leert van een bezoek aan Dierenrijk ook nog eens wat, want overal vind je informatie over de dieren en de verzorgers vertellen je tijdens dierenshows van alles.
Ligging
Noord-Brabant
Nuenen
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website:

https://www.dierenrijk.nl/bezoekersinfo/openingstijden/

Prijs
Voor de actuele prijzen kunt u terecht op onze website:

https://www.dierenrijk.nl/bezoekersinfo/prijzen/