Down Under, Spetterende kinderfeestjes!

Beschrijving
Bij Down Under kan je terecht voor diverse 'spetterende' activiteiten. Naast het gezellige en kindvriendelijke strandbad, kan je bij ons waterskiën, kneeboarden en wakeboarden aan de Cable Way. Daarnaast is het een uitdaging voor klein en groot om te bodyboarden en wavesurfen op de Wavesurfer.
Bodyboarders, surfers, wakeboarders en zelfs skate- en snowboarders zullen op de Wavesurfer met volle teugen hun hart op kunnen halen. Door de verende vloer en de kracht van het water hoef je niet bang te zijn dat je je bezeert. Dit maakt de Wavesurfer ideaal voor het oefenen van nieuwe tricks en moves. Bij beide activiteiten geldt: gegarandeerd plezier!

Down Under heeft ook een kleinere cable baan (cable 2.0) waar je kunt tuben! Deze activiteit is speciaal voor onze jonge bezoekers die het wilde water van de Wavesurfer nog niet aandurven of nog te jong zijn om te waterskiën/wakeboarden op de grote baan.

Daarnaast beschikken wij ook over een uitdagende, 10-holes voetgolfbaan waar jong en oud uitgedaagd wordt om de beste score neer te zetten. Helemaal gek van voetbal? Probeer dan ook eens het populaire bubble voetbal. Bots, duw en bump tegen elkaar aan met het opblaaspak dat je draagt en dient als stootkussen. Het heen en weer botsen levert hilarische taferelen op.
Voor een onvergetelijk kinderpartijtje of dagje uit, ben je bij ons dus aan het juiste adres! Voor de tarieven en mogelijkheden voor het organiseren van jouw eigen kidsparty kun je terecht op de website (zie button bezoek de website onder de foto's).
Tot ziens bij Down Under!
Ligging
Met de auto:
Neem op de A12 afrit 18. Op de rotonde de afslag richting Industrieterrein Nieuwegein / Houten (Laagravenseweg). Ga vervolgens bij de stoplichten linksaf (industrieterrein Laagraven)

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Utrecht CS:
Vanaf Utrecht Centraal Station loop je naar busstation Streek Utrecht (2 min lopen). Vanuit hier neemt u bus 47 (Connexxion) richting Houten. U stapt uit bij de halte Liesbosch in Houten en vanaf daar is het ongeveer 5 to 10 minuten lopen naar strandbad Down Under.

Vanuit station Houten NS:
Vanaf station Houten neem je bus 48 (Connexxion) richting Nieuwegein. U stapt uit bij de halte Liesbosch in Houten en vanaf daar is het ongeveer 5 to 10 minuten lopen naar strandbad Down Under.
Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op onze website: www.downunder.nl (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Kijk voor onze tarieven op de website (zie button bezoek de website onder de foto's)