Down Under, trotseer de golven met je bodyboard!

Beschrijving

Bodyboarden op de indoor wavesurfer is een leuke waterattractie voor jonge én beginnende waterratten.

De indoor Wavesurfer is een te gekke sportsensatie voor jong en oud; op deze kunstmatige golf kan iedereen kan zich op de Wavesurfer helemaal uitleven. En, het is een geweldige invulling voor een onvergetelijk kinderfeestje!


De Wavesurfer spuit water met een hoge snelheid tegen een schuin oppervlak. Het resultaat is een golf waarop je kunt bodyboarden. Knielen, liggen óf fantastische tricks oefenen; jij bepaalt! Heb jij de juiste balans voor bodyboarden? Boek dan nu de perfecte activiteit tijdens een kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden of familie bij Down Under in Nieuwegein. De (enige) plek in Nederland waar je binnen kunt bodyboarden op de indoor wavesurfer.

Voor zowel beginners als actieve (water)sporters biedt Down Under sport en plezier! Wakeboarden, waterskiën en tuben op de Laagravenseplas is allemaal mogelijk aan de Down Under Cableway. Iedereen kan het leren en dat maakt de Cableway zo toegankelijk en leuk.

Liever geen nat pak? Naast deze activiteiten kun je bij Down Under ook terecht voor sportieve activiteiten op het land. Wat te denken van tokkelen, voetgolf, bubble voetbal, airsoft, beachvolleybal of het nieuwe 4x4 terreinrijden, een geweldige activiteit voor iedereen met gezonde spanning en durf.

Ligging

Down Under ligt centraal in Nederland, aan de A12 bij Houten/Nieuwegein/Utrecht. Naast de indoor wavesurfer beschikt de locatie over een restaurant met groot terras, vergaderruimtes, beachclub, cablepark en zandstrand.

Met de auto:
Neem op de A12 afrit 18. Op de rotonde de afslag richting Industrieterrein Nieuwegein / Houten (Laagravenseweg). Ga vervolgens bij de stoplichten linksaf (industrieterrein Laagraven) 

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Utrecht CS:
Vanaf Utrecht Centraal Station loop je naar busstation Streek Utrecht (2 min lopen). Vanuit hier neemt u bus 47 (Connexxion) richting Houten. U stapt uit bij de halte Liesbosch in Houten en vanaf daar is het ongeveer 5 to 10 minuten lopen naar strandbad Down Under.

Vanuit station Houten NS:
Vanaf station Houten neem je bus 48 (Connexxion) richting Nieuwegein. U stapt uit bij de halte Liesbosch in Houten en vanaf daar is het ongeveer 5 to 10 minuten lopen naar strandbad Down Under.

Openingstijden
Laagseizoen:
woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend

Hoogseizoen:

Maandag t/m vrijdag 13:30 - 20:30
Zaterdag 11:30 - 20:30
Zondag 11:30 - 18:30


Kijk voor de actuele openingstijden op onze website: www.downunder.nl (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Vanaf 18,50 p.p.
Kijk voor alle tarieven op de website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 6 tot 20 personen
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Nieuwegein,