Drum-Party, Kinderfeestje Drummen!

Beschrijving
Drummen is een feestje!
Drummen is een feestje! Sinds dit jaar vieren wij dit feestje bij jou thuis voor de deur. Lekker in de buitenlucht springen en drummen in de Drumcaravan. In deze caravan zie je 7 stille elektronische drumstellen staan die je zelf wel hoort maar als je er naast staat niet meer. Zo houden we de buren ook tevreden. Om er wel een knallend feest van te maken sluiten we wel gezellige feestmuziek aan. Een kinderfeestje drummen duurt 1,5-2 uur. Je kunt met 7 kinderen drummen in de caravan en het is ook mogelijk om er buiten ook een aantal drumstellen neer te zetten. Zo kunnen we met zoveel kinderen drummen als dat we maar willen. Zouden jullie dit nou ook enorm gaaf vinden om te doen. Neem dan contact op via de website. Een kinderfeestje voor de deur heb je al voor een totaalprijs van onder de 200 euro*.
Ligging
Wij komen naar jullie toe. De totale prijs is ook afhankelijk van de woonplaats. Voor een precies bedrag is het eenvoudig om een offerte aan te vragen.
Openingstijden
Wanneer worden de kinderfeestjes georganiseerd?
Iedere middag na school en op de zaterdag kunnen wij bij jou voor de deur staan. Dat kan voorbereid zijn maar natuurlijk ook als verassing.
Prijs
Het kinderfeestje zoals beschreven heeft een basisprijs van 165 euro tot 7 kinderen.

Daar komen alleen nog reiskosten bij en verder zijn er opties als;
  • een heerlijke en kleurrijke trommeltaart (20 euro)
  • extra drumstellen voor meer kinderen 20 euro per stuk