electrocross.nl, electrocross voor kids!

Beschrijving
Het vetste kinderfeestje ooit geven, wie wil dat nou niet?! Je krijgt zelfs een echte crosshelm op! Je mag je uitleven op onze binnen of buitenbaan. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat hier op school nog over nagepraat wordt?

Electrocross is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Onze ervaren instructeurs zijn altijd op het parcours aanwezig en zorgen er voor dat de motoren precies afgesteld worden op het niveau van de deelnemers, zodat iedereen met een grijns van oor tot oor van de motor afstapt.


De kids krijgen van ons de volgende beschermende kleding aan: kniebeschermers, cross-shirt, helm en handschoenen. Het is verplicht voor kinderen om dichte schoenen te dragen.

Spelen en eten avonturenpark De Bergen
Het is mogelijk om electrocross te combineren met toegang tot het recreatiepark de Bergen. Entree is altijd gratis wanneer je komt crossen. In het avonturenpark heb je toegang tot een grote binnen- en buitenspeeltuin en bij mooi weer kun je gebruik maken van de recreatieplas. Wil je ook blijven eten? Het kindermenu is bij te boeken voor €6,50 per kind.

Ligging
Zoetendaal 6, Wanroij, Noord-Brabant
Openingstijden
Woensdag: 12:30-20:00 uur
Donderdag: 12:30-20:00 uuur
Vrijdag: 12:30-21:00 uur
Zaterdag: 10:30-20:00 uur
Zondag: 10:30-18:00 uur
Prijs
Vanaf €16,- per kind
Alle mogelijkheden
- Vanaf 6 jaar oud
- Van 2 tot 100 personen
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
Wanroij,