Escape Team, De Tijdmachine - dé kinder escape room!

Beschrijving
De Tijdmachine is een escape room die speciaal gemaakt voor 8-15 kinderen tussen de 9 en 12 jaar.
De kinderen hebben 60 minuten de tijd om professor Klokmans te redden uit het verleden. De kinderen lossen samen verschillende puzzels op, soms allemaal samen en soms in kleinere groepjes. Het unieke aan de kamer is dat de puzzels worden aangepast op basis van de grootte en snelheid van de groep. De kinderen hebben daardoor altijd de juiste uitdaging. De tijdmachine heeft geen cijferslotjes, maar is een volwaardige beleving met licht, geluid en special effects. Een escape room beleving die ze nooit meer zullen vergeten!

Tot slot is er altijd een spelbegeleider aanwezig, om te helpen als de groep even vastzit. De ouders kunnen kijken of meedoen (erg leuk!) of juist rustig een kop koffie drinken in ons gezellige restaurant. Ook hebben we verschillende verjaardagsarrangementen.
Ligging
De Tijdmachine is gevestigd naast het IBIS Hotel Tilburg. Je kunt hier gratis parkeren en de escape room combineren met verschillende verjaardagsarrangementen. Het adres is Dr Hub van Doorneweg 105 5026 RB Tilburg.
Openingstijden
Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 22.00
Prijs
14,50 per kind. Kijk voor de verjaardagsarrangementen op onze website (zie website button om direct naar de site te gaan)
Alle mogelijkheden
- Vanaf 9 jaar oud
- Van 8 tot 15 personen
- Alleen binnen
Ligging
Utrecht,