Familierestaraurant De Wildebras, met speelzolder

Beschrijving
Welkom bij De Wildebras, het kindvriendelijke restaurant (voorheen Gasterij de Herberg) in Garderen. Wij serveren heerlijke plates, steenovenpizza's en ambachtelijke pannenkoeken, maar u kunt ook bij ons gourmetten of steengrillen.
Een kinderfeestje op onze unieke Speelzolder!

De Speelzolder is ingedeeld in meerdere 'winkeltjes' waar de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Er is een heuse kapsalon, een kledingwinkel (waarbij je je heerlijk kunt verkleden), een bouwhoek met een heleboel Lego, een gamecafé (met games), een bioscoop en een knutselfrutselwinkel!
 

Bij binnenkomst serveren wij een ranja met daarbij uitleg en spelregels van de Speelzolder. Hierna gaan de kinderen naar de Speelzolder en als begeleider kun je genieten van een kopje koffie bij de open haard of doe mee met de kinderen...!


Buiten, in het bos, is een Roekoe speurtocht uitgezet met een aantal sportieve opdrachten. De tijdsduur van deze speurtocht bedraagt ongeveer 90 minuten.


Bij terugkomst in het restaurant staat de limonade weer klaar en zijn de tafels gedekt voor het eten met voor iedereen een leuke attentie.


Een geheel verzorgde middag, inclusief limonade, kleine attentie, speurtocht, oud Veluwse pannenkoek: € 12,= per kind.


Een geheel verzorgde middag, inclusief limonade, kleine attentie, speurtocht, frietjes en naar keuze: frikadel, kroket of kip-nuggets: € 14,= per kind.


Tijdsduur: ± 2,5 uur
 

We hebben een ruime parkeerplaats en liggen temidden van de prachtige bossen, wandelen of fietsen kan direct bij ons vandaan, en pal tegenover het restaurant ligt Klimbos Garderen!

Maar we bieden nog veel meer aan. Diverse activiteiten, denk aan pijl- en boogschieten, mountainbiken, familiereünies en u kunt zelfs bij ons overnachten (op de camping hebben we diverse overnachtingsmogelijkheden!)
Ligging
Centraal in Nederland, op een paar km vanaf de A1 (afslag 17).
Openingstijden
In de winterperiode beperkt geopend, kijk op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)

Tijdens schoolvakanties dagelijks vanaf 12.00 uur.
Keuken open tot 20.00 uur.
Prijs
Vanaf € 7,50 serveren wij pannenkoeken, vanaf € 8,50 serveren wij pizza's en vanaf € 12,50 kunt u een plate bij ons geserveerd krijgen.